Bass Blog Special #2, mixed by Simoon


Преди месец стартирахме нова Mix поредица в сайта ни, озаглавена Bass Blog Bulgaria Special. В нея, за разлика от Bass Blog Mix, ще участват само членове на нашето новосформирано DJs Crew, като целта е да представим творчеството на нашия екип на възможно най-много хора. Първи в рубриката беше Dissociation, който поднесе разчупен и благозвучен Drum and Bass сет. С второто творение в поредицата се гмурваме в стил, който е почти напълно непознат за нашата платформа.

Зад пулта този път е Simoon, който освен DJ е и доста сполучлив графичен дизайнер. Именно негово творение са вариациите на нашето лого и всичките колажи, свързани с него. За да подсили нашата рубрика и да разнообрази леко монотонността в нея, Симеон ни предлага доста мелодична Deep House селекция. Въпреки, че в това музикално направление има доста Bass, до момента не сме му обръщали заслуженото внимание. Но, всяко правило си има своите изключения (за щастие). Насладете се на новият ни сет и се запознайте с "изправения" бас, благодарение на 25-минутната разходка в дебрите на стила!


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!