Alternative Movement presents: Battle for Varna (12.03 @ Клуб Мачете)

Варна, дойде и твоето време! Въпреки не особено честите изяви в морската столица, интереса там все пак го има и любителите ще бъдат задоволени с тежък звук и екстремни изпълнения още тази събота (12-ти март). Партито ще представлява нещо като бойно поле, а сблъсъкът ще е между няколко стила от електронната музика.


Селекцията от dj-и е доста голяма и ранообразна, а някои от артистите са познати не само на местната сцена. Събитието ще се проведе на едно от обичайните за Варна място, а именно клуб 'Мачете'. Очертава се боя на фронта да е голям, но естествено това ще можете да потвърдите само вие - посетителите. 

Организаторите Alternative Movement са се постарали за музикалното разнообразие. На сцената ще излязат няколко артиста, представящи различните направления на Hardcore музиката. Не малко ще бъдат и DnB изпълнителите, а в последният момент бе добавено и speedcore & extratone сет. От едната страна на бойното поле ще застанат представителите на Overload The Dark One и SML as Freakuience, подкрепени от Nanotech, Defragler, Z3ro и Pilitroncore. Срещу тях ще се изправят нашият познайник Marski, заедно с LimKing, KiK, Choda, Рaranoia и Lesho. Оцелелите от битката ще влязат в заключителен екстремен сет с представителите на BMK Records, което прави края на събитието по-скоро наложителен, отколкото задължителен.

Входът ще е безплатен, което прави присъствието за някои още по стабилно. Не пропускайте, защото не се случва често да се организира нещо подобно във Варна! 
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!