15 години Silent City @ Строежа (13.04, 20:00)


Silent City винаги са били едни от най-силните артисти на българската хип-хоп сцена. Дуото винаги се е стремяло да предложи на феновете си качествена музика, подплатена с разнообразно, ново и модерно звучене. В инструменталите си (които доста често са плод на техния собствен труд) те залагат на нестандартният звук, което ги прави един от малкото Alternative Hip-Hop проекти у нас и в региона. Наскоро момчетата подсилиха своята дискография с чисто новото издание "В името на музиката", което е изцяло тяхна продукция и не е обвързано с нито един роден лейбъл.

На 13-ти април Silent City ще зарадват фенвете си с поредното си участие на живо. Домакин на събитието ще бъде възродения клуб Строежа, а поводът е повече от впечатляващ. На тази дата проектът ще отпразнува своите 15 години на сцена. За целият този период дуото се радваше на шеметна кариера, в която личат няколко авторски албума, редица тракове за мощният лейбъл XPRSN и огромен брой успешни участия и концерти. За десетилетие и половина родените в Ямбол Rimo & Masurski привлякоха жадните за качествен хип-хоп уши към себе си и се превърнаха в една от любимите групи на българският рап фенове.

Поредното им мощно изпълнение на живо ще бъде подсилено от техните приятели и специални гости WOPS. На събитието ще има много изненади, торта и подаръци за феновете, а допълнителен повод за добро прекарване на вечерта ще бъде Рожденият ден на един от членовете на дуото - Masurski. За начален час на мероприятието е определен за 22:00, въпреки, че барът отваря в 20:00. Входът е свободен (в духа на двойния Рожден ден), а повече информация ще бъде дадена съвсем скоро.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар