Sunsay гостуват в Terminal 1 на 18-ти февруари


Synsay отново ще гостуват в София. През декември партито на групата в Club Terminal 1 бе повече от успешно. Датата 12-ти ноември беше тотално разпродадена и организаторите бяха принудени да повторят концерта на следващия ден, за да удовлетворят молбите на всички, които не можаха да се сдобият с един от ограниченото количество билети.

На 18-ти февруари (четвъртък) Sunsay ще забият отново в Club Terminal 1. Билетите за концерта вече са пуснати в продажба в мрежата на Eventim и са на стойност 30 лева. Ако евентуално капацитетът на клуба (около 450 човека) не бъде разпродаден, в деня на събитието пропускът на входа ще струва 35 лева. Българското участие на партито също ще е от класа. Музикалното оформление в началото и края на събитието ще е отговорност на Lazy Face. Освен добре познатият селектор, на сцената ще видим и гениалният бард Митко Таралежков.

***

Synsay е дело на украинеца Андрей Запорожец. Името на артиста нашумя преди повече от десет години като част от украинското дуо 5Nizza. Групата е създадена през 2000-ната година в Харков (Украйна). Двамата артисти (Запорожец и Бабкин) създават доста разнообразна музика, използвайки главно реге, фънк и хип-хоп елементи. 5Nizza издават три албума, участват в много големи фестивали във всички точки на света и печелят доста престижни награди. Групата се радва на огромен успех и спечелват огромна маса от фенове навсякъде по света.

През 2007-ма година пътищата на дуото се разделят и всеки поема в своя посока. Сергей Бабкин започва солова кариера, докато Запорожац основава проекта Sunsay.

Групата Sunsay е създадена през 2007-ма година. В началото Запорожец и няколко негови колеги акцентират върху преработване на неиздавани и хитови парчета на 5Nizza, но бързо започват да създават и собствено творчество. През проекта минават доста хора, докато най-накрая не се стига до крайния вариант от шестима. Sunsay използват в песните си доста алтернативни хип-хоп и рок елементи, съчетани с реге вокали, фюжън и фънк.

На партито в Terminal 1 SunSay ще представят както лично творчество, така и много от утвърдените парчета на 5Nizza.

***

Не забравяйте, че канселираното събитие с участието на Pendulum в клуба ще се състои на 23-ти април! Вижте повече информация за шоуто ТУК!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!