Silent City с нов албум!

"В името на музиката" излезе на бял свят на 14-ти февруари


Ямболското хип-хоп дуо Silent City издаде чисто нов албум, озаглавен "В името на музиката". Rimo и Masurski са част от българската хип-хоп сцена още от началото на новия век. След няколко седмици съвместният им проект ще навърши цели 15 години от своето създаване. Известни със своя високоскоростен флоу и чести експерименти със звученето на бийта, Silent City отдавна се превърнаха в любимци на жадните за смислен български рап фенове. Двамата изпълнители се отблагодариха за подкрепата на своите почитатели с нов албум, който бе пуснат в продажба на 14-ти февруари и може да бъде закупен от техния уебсайт silentcitybg.com

"В името на музиката" съдържа 7 трака, повечето от които са продуцирани от Rimo и Masurski. Изключение правят пилотния сингъл "На Тясно" (trickmusic), "По-добрия свят" (Rusty) и "Чуй ме" (Abysmatic). Гост-вокал в "По-добрия свят" и "Бъди звезда" е Мария Маринова. Интересното покрай новия албум на Silent City е, че той не излиза от лабораторията на XPRSN. Двамата представители на проекта в момента не поддържат отношения с лейбъла, а издават новата си продукция от тяхно собствено име.

Вчера (16-ти февруари) в официалния YouTube канал на Silent City се появи първото видео от новото издание на дуета. То е към парчето "Всяка сутрин". Останалите визуализации ще бъдат качени в следващите няколко дни.


Траклист:

Всяка сутрин
На тясно (prod.by tr1ckmusic)
Бъди звезда feat. Мария Маринова
Няма наши, няма ваши
По-добрия свят feat. Мария Маринова (prod. by Rusty)
Чуй ме (prod. by Abysmatic)
Молитва (beat bonus)

Поръчай своето копие от сайта на Silent City:silentcitybg.com
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!