Sound Trap, We ed!t представят Дръм и Басс Сателит

Е, дойде време да разтърсим и Пловдив. Какво? Не ни е за пръв път? Е да, но за една част от артистите ще е! Нека ви представим събитието "Дръм и Басс Сателит" или по-скоро да ви въведем малко в космическата обстановка, която ви очаква.


Селекцията от dj-и е много интересна и с гордост можем на кажем, че за хаоса (в  добрия смисъл на думата) в главата и ушите ви ,точно какъвто е допринесъл и Големия взрив, ще се погрижи част от dj crew-то на нашия Bass Blog DJs Crew, а именно Chadelly. За да не помислите, че сме егоисти и ще пишем само за нас ще ви представим и останалата част от космонавтите, които ще ви държат на крака с един от любимите ни стилове. Като започнем от нашите миксмейкъри Sechnia и Gembas, та чак до почти непознатите на сцената Jebbadiah и Xylophobe. Интересното за този космически отряд е, че тяхната идея е разпространяването на дръм и басс из градовете и зарибявка на хората. А ето откъде и идва "сателита"... от София. За всички, които обичат да скачат до ранни зори ще поемат грижата The Kick Snare Crew, чието вълнение разбрахме, че е голямо, защото за пръв път ще имат възможността да подскачат извън пределите на София.

Събитието ще се проведе на 11 март в Sound Trap. Вход преди 00:00 няма, а след това става 5лв. Слагайте скафандрите и елате на едно наистина космическо събитие.
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!