Liquidizer Birthday @ Bar Backyard (18.03, 22:00)


Преди малко по-малко от година бе стартиран проекта Liquidizer. Тримата артисти Crash, Bruhu и Kickon сложиха началото на парти-вечерта, която имаше няколко мощни издания през изминалите 12 месеца. Обичайно домакин на поредицата събития беше столичния бар Backyard, където се проведоха повечето от партитата, представящи тази марка. Проектът бе част от Balkan Station DnB Edition, както и от няколко други летни изяви в близост до София и определено привлече огромно количество нови почитатели на мелодичното и изчистено звучене на Liquid DnB.

Всяко едно от мероприятията в Backyard изпълваше заведението до краен предел. Капацитетът на локацията се изпълваше абсолютно всеки път, а немалко бяха и недоволните, които не успяваха да влязат в бара заради неговата препълненост. Освен множество почитатели, проектът привлече и вокалистка. Alexandra Alexandrova от група Paraplaner стана незаменима част от Liquidizer и гласът й огласяваше всяко от последните събития от поредицата. Абсолютно всяка от тези вечери предлагаше на феновете разнообразна селекция от артисти, като освен тримата резиденти и певческите умения на дамата в квартета, заедно с тях на сцената излизаха редица именити DJ, вокалисти/ки и музиканти.

На 18-ти март Liquidizer празнува една година от своето създаване. За да отбележи подобаващо празника си, организацията ще сформира поредно събитие, съсредоточено върху Liquid DnB емоциите. След като почти всичките мероприятия с тази марка бяха проведени в Bar Backyard, логично е заведението да бъде домакин и на първият Рожден ден на парти-серията. И този път зад пулта и микрофона ще бъдат четиримата резиденти, което означава, че локацията отново ще се пръсне по шевовете. Друга предпоставка за това ще бъдат и двете специални гостенки от чужбина, които идват в София по покана на Liquidizer и ще бъдат хедлайнери на това толкова важно за организацията събитие.

Директно от Оукланд, Нова Зеландия, на събитието ще гостува една от най-известните DJ-ки на световната Drum and Bass сцена - Emma G. Дамата дълги години представя своя нюх към мелодичния Drum and Bass. Била е на една сцена със звезди като Calibre, Alix Perez, Marcus Intalex и други. Освен DJ, тя е лейбъл-мениджър на Integral Records (UK), успешен радио водещ и част от взривното дуо Soulside Sessions (заедно с друга добре известна новозеландска DnB артистка MC Tali). За съжаление Tali няма да бъде зад микрофона в Bar Backyard на 18-ти март, но за сметка на това своите гласови данни ще покаже друга добре известна вокалистка - британката Collette Warren. Двете певици се познават доста добре, като дори са били част от една и съща Jazz банда. Collette е участвала в редица партита на големите Renegade Hardware, D&BTV, InnerSoul и винаги е показвала, че е научила много от по-опитната си колежка и ментор в лицето на MC Tali. От българска страна ще видим всичките резиденти на поредицата: CrashBruhuKickon и Alexandrina.

Самото заведение също има поводи за радост. Bar Backyard вече представи своята 2.0 версия, в която си личат доста промени във визията, озвучението и интериора. Билетите за събитието са вече в продажба и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. Цената им е 15 лева. Побързайте с копуването! Заведението е обновено, но продължава да е с ограничен капацитет! А събитие от подобен род си заслужава вниманието. Побързайте, за дане останете разочаровани.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!