Horizon Festival 2016 Sofia Launch Party @ Jules Verne Club (20.02, 22:00)


Далеч сме от клишето, че "Лятото е сезонът за фестивали". Да, слънчевите плажове и горските поляни предразполагат за по-голяма честота на неколкодневните open air активности. Но все пак и зимата си има своя чар. Какво по-хубаво от това да чуеш любимите си изпълнители в клуб, след като цял ден си карал на пистата и си се наслаждавал на програмата на откритата сцена? Да, Horizon Festival предлага цялата тази палитра от красиви преживявания. За четвърта поредна година Банско ще е домакин на уникалното събитие, събиращо над 120 от най-интересните световни изпълнители. Мероприятието предлага уникална смес от клубни изживявания, тайни партита, ски активности и огромна сцена на открито. В рамките на пет дни (от 12-ти до 17-ти март) Metalheadz, Spearhead, Deep Medi, Gentlemans Dub Club, Swindle, KiNK, Nina Kravitz, Ame и компания ще отговарят за доброто настроение на всички в пиринския град.

Две седмици преди самия фестивал, ReelFeel организират Launch Party в клуб Жул Верн в София. Събитието ще се проведе на 20-ти февруари. Стартът е 22:00, а входът - 5 лева. На сцената в заведението ще можем да видим малко по-изправената музикална насоченост на нашия познайник Riddimbox, който заедно с Mengeme сформира дуото Sofia Beats. Освен тях двамата зад пулта ще се изявят Sirius & Methodical и Tekniq. Музикалното оформление ще е танцувално и насочено в EDM направленията (за да не се ограничаваме със стилове и подстилове).

Sofia Beats
https://www.mixcloud.com/SFBeats/

Sirius & Methodical
https://www.mixcloud.com/SFBeats/

Tekniq
https://www.mixcloud.com/tknq/

20.02 / 22:00 / Club Jules Verne / Entr. 5 lv

***

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!