HMSU представя: ДРЪМ и БАСС ДНК @ ДНК (12.02, 22:00)


Първа HMSU Локалка за годината!!!
Както всяка година, и на тази й дойде времето за първата Локалка. Очаква се събитието да продължи мощната серия, стартирана от HMSU още от Рождения им ден. Тази Локалка ще е малко по-специална от тези през изминалата година, защото към line-up-а се включва добре познатия ни Иван Шопов или COOH, който ще ни припомни що е то "хардаж" и защо се харесва толкова много на феновете в България. Заради ангажименти, свързани с участия и турнета в чужбина (както индивидуални, така и като част от множеството му успешни проекти), любимецът на феновете отдавна не е бил част от "местните" събития в календара на най-голямата организация в България.

Естествено селекцията от dj-и не се ограничава до изпълнители само от артистите HMSU. Организацията винаги е била отворена към развитието на другите български артисти и крюта. По традиция на всяка локалка има "гост-изпълнители" от страната. На 12-ти февруари това ще са Bruhu (Bar Backyard) и Betafuture (Anticlockwise). Боян отдавна е известен на феновете на Drum and Bass музиката в България. Изпълнителят е бил част от редица успешни проекти и е участвал в множество запомнящи се събития. Betafuture от своя страна раздвижиха българската сцена през миналата година, когато дебютираха на местна почва след изградена кариера в Мадрид. Дуото предпочита дигиталното миксиране и се справя доста добре в това направление. Изглежда на тази Локалка "гостите" ще са отговорни за по-лекото и танцувално звучене, въпреки, че кой знае ... И Bruhu, и Betafuture винаги са готови да поднесат изненади.

Освен участието на COOH на Локалката, другата голяма новина са индивидуалните сетове на Konspirator и Mocks. Двамата артисти жънат все повече и повече успехи с общия си проект High Roll и логично залагаха на b2b сетове на предишните партита. За още повече тежинка ще се погрижи и Ogonek, който както винаги ще пусне от неговия OgoStep за любителите на по-тежкия саунд. Като говорим за тежък саунд, по-старите от нас си спомнят колко перверзен стил на пускане имаше Targy на времето. За щастие Димитър остави демоните на страна и вече няколко години радва Drum and Bass почитателите с разнообразна селекция, част от която ще можем да чуем на 12-ти февруари. На последно място в тази статия, но не и по принцип естествено, ще споменем и участието на експериментатора EХo, който умее да ни радва както с интригуващите си сетове, така и с хумора си. За съжаление на Ragga Jungle феновете (които както разбрахме са доста), на тази Локалка HMSU няма да бъдат представени в пълния си състав, тъй като от програмата отсъства специалиста на винилите Acidtrip.
Събитието ще се проведе на 12-ти февруари от 22:00 часа в обновения клуб ДНК, намиращ се срещу фонтана на -1 етаж на НДК. Локацията е позната за присъствалите на Drum and Jazz 2014 (тогава под името Blenderи второто софийскo One Man Party. Не е изненада, че в "другите" заведения достъпът до Локалките е платен през цялата нощ. И този път традицията е спазена: стойността на пропуска ще се плаща на входа и ще бъде 5 лева до полунощ и 8 - след. Очакваме на събитието да присъстват всички, които смятат, че в ДНК-то им има много басс. 
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар