FSS & UW pres. Zombie Cats @ Студио 'Орфей' (26.02)


Underground Warfare и Future Sound of Sofia са две от най-големите организации на българската дръм и басс сцена. След няколко години развитие и двата екипа организират много успешни партита в най-големите музикални локации в техния (и нашия) роден град - София. Сега те обединяват сили и канят един от най-добрите neurofunk проекти през последните години - Zombie Cats. Събитието ще се състои на 26-и февруари.

                                                                         Zombie Cats

Zombie Cats не са от новите лица на дръм и басс сцената. След години безбройни релийзи за уважавани neurofunk лейбъли, старите псевдоними са оставени настрани за нова визия в тежката категория. Със свеж продукционен етос, Zombie Cats намират своя дом в един от най-големите лейбъли в Европа - Eatbrain. Техния дебют за лейбъла "Must Eat" беше добре приет от публиката и от DJ-общността, обединявайки силите им с дългогодишния им приятел Mefjus и издигайки ги на върха в класациите. През изминалата 2015-а година правят релийзи за лейбълите Lifted, DnB Arena и Commercial Suicide и не се спират дотам, а правят общи проекти за Bad Taste Recordings с успешни продуценти като Maztek, L33 и още много други.

Вторият хедлайнър на събитието е българският neuforunk гений L33. В последните години Даян стана един от най-известните млади продуценти в този бизнес. Той направи голяма стъпка в кариерата си с релийзи за Eatbrain, Bad Taste Recordings, ProgRAM, Addictive Behaviour. Скоро предстои да излезе и самостоятелният му албум за унгарския лейбъл. Другите родни артисти, които ще видим на сцената са ще бъдат обявени съвсем скоро. От българска страна списъкът затварят Phirah от FSS и Funk Aesthetics от Warfare Recordings.

Партито е с начален час - 22:00 в добре познатото Студио "Орфей". Озвучаването ще бъде предоставено от 303.bg. 30-киловатовата саундсистема ще бъде изградена от колони Funktion-One, които се славят с изчистена и висококачествена продукция.

Билети можете да закупите от мрежата на Ticketlogic.
Промоционални билети - 10 лв (Изчерпани). След изчерпване на количеството им, цената ще се повиши на 15 лева. В деня на събитието пропускът ще струва 20 лева.

Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!