Drum and Bass from outer space @ Fabrica 126


Февруари определено е доста натоварен месец, в който ще можем да се насладим на всякакви емоции, свързани с любимите ни музикални стилове. Уикендите са дълги и започват от четвъртък. Събитията са разнообразни, а датите - ограничени. Освен множеството събития, които се организираха в тези 29 дни, още повече партита бяха обявени за последващите етапи от годината. Март определено има какво да покаже на всички фронтове. Средата и края на месеца са достатъчно запълнени, което подсказва, че трябва да насочим своето внимание към началото на календарния лист.

И точно там (на 4-ти март) намираме първото Drum and Bass събитие за предстоящите 31 дни: Drum and Bass from the outer space. Мероприятието ще се проведе в пространството на Fabrica 126. Началният час на забавлението е 23:00, а зад пулта ще видим доста добре познати специалисти в смесването на високоинтензивната музика. Наскоро станалата популярна схема с различната цена на входа  преди и след 00:00 часа е оставена настрана и цялата вечер пропускът ще струва 6 лева.


Започваме представянето на артистите с дамското участие на сцената. Петя, известна в DnB средите като Manik, ще покаже своите умения в смесването на Neurofunk. Не се изненадвайте, че дамата се справя добре! Тя може да се похвали с добър учител - любителя на високите bpm-и DJ Sizmal (който освен участник е и организатор на партито). Споменахме Neurofunk без да споменем Warfare? Веднага оправяме тази грешка с представянето на следващите две имена: Techdown & Pandemic. Странно е да си представим някой, който да не е забелязал прогреса на лейбъла и организацията. Релийз след релийз; парти след парти; гост след гост. Warfare определено са "силните на деня" в първите три месеца от годината!


Оставяме настрана Neurofunk-a, когато говорим за Ctrl+J. Яската дълги години се занимава с продуциране на Techstep, но едва от няколко сезона се подвизава на сцената като DJ. Сетовете му са изпълнени с авторски парчета, а селекцията му винаги предлага висока честота на бийтовете и разнообразно начупено звучене. Накрая на списъка с артисти споменаваме и Dissociation, който е част от нашето DJs Crew. След няколко успешни домашни сесии, качени в Soundcloud, Владимир вече има предпоставката да покаже своето виждане за Drum and Bass звученето и на широката публика.***

По традиция, на подобни мероприятия зад бара ще е Филката, който заедно със своите помощници ще зарежда присъстващите с напитки на промоционални цени. И тъй като винаги има "невидяли" и "неразбрали", повтаряме синтезирано основните факти: Drum and Bass парти във Fabrica 126 на 4-ти март от 23:00 срещу 6 лева цена на входа. Заповядайте!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!