DNB Сечиво @ Маймунарника (20.02, 22:00)


Интригуваща Drum and Bass вечер под надслов "Отсечи човек, спаси дърво!" ще се проведе на 20-ти февруари в зимната хижа на Маймунарника. В заведението в Борисовата градина редовно се провеждат интересни Bass събития, които имат доста разнообразен характер. Бутиковата селекция на Mirizma не винаги успява да запълни капацитета на дървената постройка, но Neurofunk вечерите винаги изпълват локацията до краен предел. Именно това се очаква да се случи и следващата седмица, когато зад пулта в заведението ще застанат петима добре познати артисти.

Metastasys и The Seismologist вече няколко сезона успяват да покажат, че не е нужно да се катериш по планините, за да се порадваш на качествена Bass емоция във фестивални условия и в центъра на София. Двамата младежи стоят зад организацията на няколко незабравими събития, случили се в Маймунарника. Дело на общите им усилия (както и тези на бармана Марто) е поредицата "Дръм и Басс Дандания", както и няколко други успешни мероприятия в София. Тази година триото дебютира с партито DnB Labyrinth в Maze, което може да се каже, че откри Drum and Bass годината в България.

На 20-ти февруари Metastasys и The Seismologist отново ще покажат организационните си умения. Заедно с тях в Маймунарника ще излязат добре познатите артисти на Warfare Recordings: Faith, Techdown и Pandemic. Петимата изпълнители ще се включат в една своеобразна сеч в централния софийски парк. Този път обаче няма да се секат дървета, а ще се "секат" хора. Не се знае обаче от какво ще бъдат посечени посетителите: от здравия бас, излизащ от колоните или от количествата алкохол, изпити на бара. Според нас "истината е някъде по средата" и както обичаме да казваме "всички предпоставки за страхотно парти са на лице". А може би най-важната предпоставка е входа, който се затваря автоматично, за да не бяга топлото. И е свободен. За радост на всички.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар