Bass Box pres. The Crossroads @ Alcohol (02.03, 22:00)


Колаборацията между Club Alcohol и Bass BOX продължава да предлага на феновете на тежката електронна музика нужното количество екстремни звуци. Сътрудничеството между заведението и организацията стартира през 2015-та година със серия от събития, съсредоточени върху Hard Bass, Hardcore, Industrial, Crossbreed, Schranz и други агресивни стилове. Въпреки, че всичките партита се проведоха в четвъртък, заведението винаги беше пълно с жадни за подобна музика рейвъри.

За наше щастие, поредицата бе продължена и през 2016-та година. В края на месец януари се проведе Майсторс оф Хардтехно, което първото парти в клуба за новия календар. Късият февруари не успя да предложи необходимия брой дати, но организаторите успяха да реагират със събитие в началото на месец март. За 02.03 (четвъртък) е насрочено мероприятието The Crossroads, което ще погали ухото на всички желаещи да чуят любимите си високоскоростни изпълнения. Този път никой няма право на оправдания с ангажименти на следващия ден, тъй като Трети Март е официален празник на България, което го прави неработен и неучебен ден.

Зад пулта ще е напечено. За момента са обявени няколко мощни артиста, но завършеният списък още не е запълнен. Започваме с дамата Omen, която още от дебюта си преди няколко сезона показа афинитета си към "Hard" звученето. На сцената тя ще бъде заедно с добрия наш приятел и познайник - Shano DJ. Друг представител на Bass BOX ще бъде Izsteria (в b2b сесия с Boogieman), а заедно с него ще видим тежката артилерия в лицето на Joy b2b Grozdanoff, Insult и D-Mental b2b Harsher. Към списъка с артисти се присъединяват и Kraen, DNA Process, Dessy и Fall Monke.

Началният час на събитието е 22:00, а входът ще е на стойност 5 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!