Bass Blog Bulgaria pres. Special Mix Edition

Bass Blog Bulgaria със собствена серия миксовеПромените в Bass Blog Bulgaria следват една след друга. По-малко от два месеца след стартирането на сайта, започнахме да представяме серия от сетове, озаглавена Bass Blog Mix. Пилотното издание в секцията беше дело на PK8000, който ни предостави брутална Neurofunk сесия. Поредицата беше продължена от високоуважавания от екипа ни Hydrashock, на който бе отреден номер 001. В последствие в рубриката гостуваха редица добре известни и малко по-непознати български изпълнители. Успяхме да представим и няколко сета на гости от чужбина. Bass Blog Mix серията върви успешно и сме се насочили към някои от големите имена на сцената в страната. Водим преговори и за чуждестранни изпълнения и се надяваме скоро да разширим териториалния обхват на тази наша активност.

Паралелно с първата ни микс серия, в която гостуват изпълнители с техните произведения, стартираме нова поредица. Както разбрахте преди няколко дни, Bass Blog Bulgaria вече има свое собствено DJs Crew. За момента в този екип личат имената на трима артисти, като секцията е отворена за всички млади и кадърни таланти в страната (за момента). Именно тези изпълнители ще бъдат отговорни за изпълненията в авторската ни поредица. Тъй като факта, че имаме DJs Crew е много специален за нас, кръщаваме рубриката Bass Blog Bulgaria Special (BBBGSpecial).


Днес (10-ти февруари, за архива) публикуваме своя първи BBBGSpecial сет. Той е дело на талантливия артист Dissociation и представлява половинчасова разходка в дълбините на DnB. Колкото до самия изпълнител, той е добре познат на българската Drum and Bass сцена. Владимир (както е истинското му име) е дългогодишен DnB активист, който редовно може да бъде засечен на всякакви видове мероприятия, свързани с любимата му музика. От няколко сезона насам младежът се подвизава в Soundcloud пространството с псевдонима Dissociation и редовно представя интригуващи домашни сесии.Чрез този свой сет, Dissociation открива нашата нова поредица, която (надяваме се) ще бъде подобаващо допълнена и ще донесе заслужена известност на младите таланти, които сме избрали да представят нашето DJs Crew. Стойте нащрек за следващите издания в рубриката!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!