Backyard Bass @ Bar Backyard (27.02, 22:00)


Bar Backyard абсолютно винаги е бил арена за страхотни Drum and Bass и Bass Music вечери. Заведението ежеседмично предлага приятни емоции, свързани с дълбоката електронна музика, съсредоточена в ниските честоти. Въпреки малкия си капацитет, локацията редовно успява да приюти множество любители на тези музикални направления, а артистите, които можете да видите зад пулта в безистена на ул. "Шишман" №22 винаги дават най-доброто от себе си.

Барът вече стана на три години и в момента се радва на обновена визия. Венюто вече може да се похвали с няколко успешни поредици, сред които са Reality Check, Liquidizer, Backyard Breakz и Backyard Bass. Последната парти вечер ще предложи и най-скорошен повод за забавление на любителите на Drum and Bass музиката. От заведението обещават, че през 2016-та Backyard Bass ще се провежда ежемесечно, а първото издание за годината ще стартира серията ударно още тази седмица.

Артистите, които ще вземат участие в партито на 27-ми февруари (събота) нямат нужда от представяне. Kenobi, Panega, DTK и Bruhu отдавна са доказали своите умения в миксирането и дълбочината на своите селекции. Четиримата изпълнители са били част от много запомнящи се вечери в заведението и се очаква в събота да поднесат поредния си 175 bpm жест към посетителите на локацията. Входът ще бъде символичен: 5 лева, а в бара ще бъдат допускани само посетители с приличен външен вид и доказано пълнолетие.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!