2 години Warfare Recordings @ MIXTAPE 5 (19.03, 22:00)


Отново Warfare! И отново с голямо събитие. Няколко дни след зашеметяващото второ издание на Battle of the Labels, организацията обяви поредната своя бомба, с която взриви Drum and Bass календара в столицата. След като на сцената на MIXTAPE 5 видяхме цели шест госта от чужбина, софийското крю предлага на почитателите си поредната доза качествено Neurofunk изживяване. На 19-ти март, отново в заведението в подлеза на НДК, Warfare Recordings празнува своя 2-ри Рожден ден с три чуждестранни гост-проекта.

На 15-ти март 2014-та година организацията Underground Warfare направи огромна крачка както в своето развитие, така и в раздвижването на цялата българска Drum and Bass сцена. С мощно парти в малката зала на MIXTAPE 5, Faith, Techdown и Pandemic сложиха началото на своя съвместен проект Warfare Recordings. Освен тримата създатели на издателската компания, на сцената видяхме и добре познатите български изпълнители Smartech, Fiks, L 33, Ogonek, EXo и BzzzT. Гост в партито беше гръкa Insom, който остави страхотни впечатления у българската публика с високотехничния си сет, изпълнен с множество висококачествени авторски изпълнения.

Оттогава насам Warfare Recordings затвърди своите позиции на българската сцена. Още повече! Лейбълът се превръща в световноизвестна марка за висококачествен Neurofunk и се радва на постоянно растяща популярност в чужбина. За няколко месеца от лабораторията излязоха цели пет издания, дело на артистите в организацията. Ogonek също издаде ЕР за Warfare, а Insom влезе със смазващ ремикс в WFR003. Последваха две издания на силните източноевропейци Creeping Ruin (Сърбия) и 2Whales (Русия), а тепърва се очакват множество силни тракове, които да запълнят бързо растящия каталог на компанията.

След двугодишно успешно развитие, Warfare Recordings са готови да отпразнуват своя втори Рожден ден. Мястото на събитието ще е голямата зала на Club MIXTAPE 5, а датата - 19-ти март. На сцената ще видим тримата създатели на лейбъла (FaithTechdown и Pandemic), подкрепени от човекът-експеримент EXo. "Кръстникът" на проекта, Insom, ще се завърне в София и отново ще представи своето творчество пред публиката. Този път на сцената ще видим и неговият сънародник Myselor, който също се радва на успешна кариера, но не е гостувал досега в България. Списъкът с гостите се затваря от сръбските ни приятели Creeping Ruin, което е достатъчна предпоставка за ново главозамайващо събитие.

Артисти:

Faith /Warfare Recordings/
Pandemic /Warfare Recordings/
Techdown /Warfare Recordings/
EXo /HMSU, Mirizma/
CREEPING RUIN /Warfare Recordings; Сърбия/
INSOM /Warfare Recordings, Druid, Ammunition; Гърция/
MYSELOR /SOM, Sinous, Caliber, Гърция/

Билетите за партито са вече в продажба в мрежата на Ticketlogic, а цената им в момента е едва 10 лева. Не забравяйте, че в края на месец февруари Underground Warfare, съвместно с Future Sounds of Sofia, канят в София Zombie Cats в Студио "Орфей", което е поредното доказателство за шеметното развитие на организацията. Да, Warfare (и като крю, и като лейбъл) определено разчупиха статуквото на Bass сцената у нас и заедно с FSS формират търсеното от дълги години разнообразие в клубният живот на столичния "бассер".


Предлагаме на вашето внимание статии за всичките релийзи на Warfare Recordings до момента:

- WFR001 - Fallin Down / Sonar (Faith, Pandemic, Fiks, Mindsource)
- WFR002 - Monochromatic / Synghro (Ogonek)
- WFR003 - Fallin Down Remix / The Wire (Insom, Techdown)
- WFR004 - Tick-Tock / Neverland (Creeping Ruin)
- WFR005 - Amatory / Croshit (2Whales)

- Още статии за Warfare Recordings / Underground Warfare

- Интервю с Insom
- Интервю с Techdown (Bass Blog Mix #17)
- Интервю с Creeping Ruin (Bass Blog Mix #25)

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар