XPRSN представя: Незнайните от Крайните - 'Природа'

2015-та беше повече от успешна за XPRSN. През изминалите дванадесет месеца лейбълът издаде редица силни албуми и организира няколко запомнящи се партита. Изпълнителите в организацията показаха своята мощ както чрез живите си изяви, така и със студийните си изпълнения. Още повече: през 2015-та XPRSN станаха на 10 години, а това откъдето и да го погледнем, е доста дълъг активен период за български хип-хоп издател, наблегнал върху смисления и качествен рап.

2015-та вече е в миналото, но работата в студиата на лейбъла продължава. Доказателство за това е новият албум, който излиза от лабораторията на XPRSN. Той е дело на Митака и 4PK, известни повече като "Незнайните от крайните", озаглавен е "Природа" и се очаква да излезе официално на 25-ти януари. Изданието съдържа 11 трака, които ще бъдат качени в YouTube канала на организацията на няколко етапа през идните седмици.

XPRSN вече обявиха начините, по които можете да се сдобиете с албума:


Здравейте,Започва предварителната продажба на албума на Незнайните от крайните – Природа.Можете да си поръчате CD на...
Posted by Xprsn on Sunday, January 17, 2016

Не забравяйте и за грандиозното събитие, организирано от XPRSN през месец февруари с участието на Snak the Ripper и Jackyn Gee в MIXTAPE 5:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!