Teuf Kulture pres. Bass Polar Disorder @ Culture Beat (04.02, 22:00)


В края на 2015-та година си пролича негативното отношение на някои клубове към Drum and Bass организаторите. Кръгът с отворени за тази музика заведения се сведе до добре познатите Party Center 4km, MIXTAPE 5 и Backyard, с редки включвания на други локации. На 12-ти ноември представителите на каталунската организация Teuf Kulture проведе събитие в лъскавото заведение Culture Beat. Партито беше донякъде успешно, съдейки по малкия брой посетители, но все пак се получи добре. Всички обаче смятахме, че това забавление на ново място е "One Shot" и вратите на клуба в НДК ще се затворят за Drum and Bass, подобно на други "нови" домакини на Bass мероприятия.

Нищо подобно! За разлика от Playground, затворената (за щастие) Tema и други по-възвишени заведения, управителите на Culture Beat не свързаха Drum and Bass феновете с "банда наркоманизирани вандали". Даже напротив, оказаха се отворени към развитието на клуба към нови стилове. На 4-ти февруари ще се проведе поредното събитие, организирано от Teuf Кulture в заведението, което ще сложи началото на една интересна серия от партита в клуба.

Bass Polar Disorder ще се проведе само в една от залите на клуба. Организаторите обявиха и името на резидентите на парти поредицата. Това са Funk Aesthetics, които дебютираха с този псевдоним по време на Коледните DnB събития в подлеза на НДК. Въпреки, че името е ново за публиката в страната, стоящите зад него артисти от няколко години са сред любимците на DnB феновете у нас. Става въпрос за създателите на Warfare Recordings: Faith, Techdown и Pandemic, които обединяват сили в новия им съвместен сценичен и студиен проект.

Освен Funk Aesthetics, на сцената ще видим и дуото Betafuture. Както знаем от футболните клишета, Мадрид и Каталуния не се обичат много. Това обаче не важи при Drum and Bass артистите, тъй като създаденият в испанската столица проект за втори път ще участва в парти, организирано от българският филиал на базираното в Барселона крю Teuf Kulture. Списъкът с артисти зад пулта затварят Solid Circle (общият псевдоним на Gomez & наскоро завърналият се Digital Soul) и дамата-MC (и тъй като това понятие е абсурдно, ви запознаваме с термина 'FEMCEE') Nestynarka.

Интересен Line up, нали? Поне за нас в екипа на Bass Blog Bulgaria изглежда интригуващ. Началният час на мероприятието е 10:00, а достъпът ще е платен - 6 лева, които ще се дават на входа. Очаква се в близко бъдеще формата на партито да бъде повторен, но засега не е обявена подобна информация.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!