Metafiziq and the Machines @ High Club (05.02, 22:00)


Е, вече сме 2016-та година и (естествено) сме готови за новият сезон на Bass сцената в България. По стара традиция януари и февруари не са много натоварени, което дава шанс на всяка една организация да покаже себе си и своята активност още в самото начало на календара. Някои от големите DnB организации вече обявиха своите първи събития за новите 366 дни. HMSU стартират с Рождения си ден, Warfare канят 7 госта в Battle of the Labels. Като отдавнашен представител на сцената, от Metafiziq Recordings също се очаква да организират собствено събитие (въпреки, че голяма част от артистите им са с натоварен график през месец януари).

Първото парти, дело на създадения от Ogonek и Kigami лейбъл ще се проведе на 5-ти февруари. Верни на своя стил, Metafiziq за пореден път ще проведат своята фирмена вечер на ново и непознато място. Такова е  Hugh Club в центъра на София. Заведението до момента не се е сблъсквало с Drum and Bass с подобна тежест и честота. Определено ще ни е интересно какво ще предложи локацията и дали ще е подготвена за това, което я очаква.

На 5-ти февруари от лейбъла обещават, че ще предложат на феновете си твърда селекция, изпълнена с Hard Bass, Crossbreed, Technoid и Neurofunk. Зад пулта ще видим почти всички артисти на организацията. Добре познатите създатели на Metafiziq: Ogonek и Kigami вече дълги години са сред любимците на българските фенове. Освен двамата ветерани зад пулта ще видим винаги подготвените със страховити селекции Ruji и Ctrl+J. През 2015-та година Spazm се показа като сполучлив DJ и страховит продуцент. Освен него, на сцената ще видим и Bugaff, който дебютира пред публика в края на миналата година. Като гост-изпълнител от България влиза и жадният да покаже и "тъмната" си страна представител на Future Sounds of Sofia - Phirah.

Ogonek /Metafiziq, HMSU/
Kigami /Metafiziq/
Ruji /Metafiziq/
Ctrl+J /Metafiziq/
Spazm /Metafiziq/
Bugaff /Metafiziq/
Phirah /FSS/

Събитието е с начален час 22:00, а стойността на входа ще бъде обявена скоро.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

2 comments :

  1. хей, да знаете, че Ruji няма да се включва музикално на това парти. Това е първото Metafiziq парти, което ще пропусна - ще практикувам зимни спортове във френските Алпи :) Все пак благодаря, че сте ме включили в статията :) cheerz

    ОтговорИзтриване