Liquidizer Winter @ Backyard (29.01, 22:00)


Bass Blog Bulgaria е онлайн платформа, съсредоточена върху офлайн преживявания. От самото си създаване, до момента, най-голямата част от съдържанието ни е съсредоточена върху информация за предстоящи клубни bass партита и фестивали. За нас е важно да виждаме читателите си на живо и да помагаме на хората да знаят кога и къде могат да се забавляват.

Едно от най-често споменаваните заведения от нас е Bar Backyard на ул. "Шишман" №22. Помещението може да е малко, но е перфектно озвучено и винаги събира голям брой усмихнати хора, които са решили да се забавляват с хубава музика и качествени напитки. Барът ежеседмично предлага силни bass емоции, а в програмата му, вече от няколко сезона, присъстват някои интересни и интригуващи серийни събития като Liquidizer, Backyard Breakz, Reality Check и други. В началото на новата година заведението бе затворено за основен ремонт. Официалното откриване на новата му версия ще се проведе на 29-ти януари (петък). Какво е обновено и какво е подменено, ще разберем на място.

Първото събитие в ремонтирания Backyard ще бъде първия Liquidizer Night за годината. Поредицата се появи през 2015-та година като проект, представящ мелодичния и танцувален DnB подстил Liquid. След няколко силни събития, които абсолютно винаги препълваха заведението, резидентите на вечерта са готови за нов сезон, който ако не е по-успешен, поне да повтори успеха на предходния.

Зад създаването на Liquidizer стоят Kickon, Crash и Bruhu. В последствие към тримата DJ ще присъединява и вокалистката на група Paraplaner Александрина. Към вече оформения квартет често се присъединяват и гост-изпълнители. Винаги зад пулта застава поне един колега на резидентните DJ, а не са редки случаите, в които можем да чуем и живи музикални изпълнения в допълнение към интензивния дигитален репертоар. Първото издание на Liquidizer за 2016-та ще ни представи добре познатите артисти от проекта, подкрепени от DTK и Яна Дончева (сакс и флейта). Началото на събитието ще бъде дадено след 22:00, а входът ще е на стойност 10 лева (5 лева до полунощ). Политика на заведението е контролираният достъп само на пълнолетни лица, така че, не забравяйте да носите личните си документи!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!