Battle Destruction 2016 @ Party Center 4km (19.02, 22:00)


Време е за битка! Битка, която е в състояние да разруши всичко! Всепомитащата сила на тежкия електронен звук е готова за пореден път да помете останките на музикалната посредственост в България. Причината за това е поредното обединяващо събитие, организирано от Overload. В тазгодишното издание на Battle Destruction ще се включат редица организации, съсредоточени върху тежкия бас и екстремния bpm. По традиция мероприятието ще се проведе в средата на месец февруари (19-ти, за да бъдем точни) в Party Center 4km, а на сцената ще видим представители на: Gabbafreakz, Music Pirates, Bass Box Crew, Sketches, Techsys / Mental Disorder Recordings и разбира се - Overload.

Както предишните издания, и това ще се състои в две от залите на огромното Underground парти пространство. По-голямото помещение ще бъде окупирано от основния организатор на събитието - Overload. Стиловото оформление ще варира между Hard Techno, Hardcore, Frenchcore, Schranz и Industrial. Зад пулта ще се изявят редица големи имена на родната тежка електронна сцена: Shano DJ, Mokushi, Nobody, Joy, Dreadkick, SML as Freakuience и други. Изпълнителите ще бъдат разделени в интригуващи b2b двубои, а в битките може да бъде включен и интересен Live Performance софтуер.

По-малката зала ще бъде съсредоточена върху Hard Bass и Crossbreed. В нея ще можем да чуем голяма част от артистите на Sketches, Bass BOX, Mental Disorder Recordings и Techsys. Отново, в духа на битката, артистите ще бъдат разпределени в b2b двойки. Мащабното събитие ще представи над 20 артиста, а входът за мероприятието е 10 лева. Началният час на тежкозвуковата забава е 22:00 на 19-ти февруари, а мястото - Party Center 4km. Ето и имената на всички замесени в забавлението:

ГОЛЯМА ЗАЛА
HARDCORE / HARD TECHNO / FRENCHCORE / INDUSTRIAL / SCHRANZ


Joy -vs- Metalix /Overload, BG/
Joy @ Soundcloud
Metalix @ Soundcloud

Nobody -vs- Mokushi /Overload, BG/
Nobody @ Soundcloud
Dreadkick @ Soundcloud

Shano DJ -vs- Dreadkick /Gabbafreakz / Overload, BG/
ShanoDJ @ Facebook

Joy -vs- Grozdanoff /Overload, BG/
Joy @ Soundcloud
Grozdanoff @ Facebook

SML as Freakuience -vs- The Dark One /Overload, BG/
SML @ Soundcloud

Ragman -vs- Hardtechnic /Music Pirates, BG/
Hardtechnic @ Soundcloud

Mahotron -vs- Panchev /Ultra 359 / Overload, BG/
Mahotron @ Facebook
Panchev @ Facebook

МАЛКА ЗАЛА
HARD BASS / CROSSBREED

Izsteria -vs- Omen /Bass BOX/

Sechnia -vs- Ctrl+J /Sketches, Metafiziq/

Blankspace -vs- Scop /Sketches/

Sizmal -vs- Basshazard /Bass BOX/

D-Mental -vs- Harsher /Techsys, Mental Disorder Recordings/

Dedrex -vs- Meion /Sketches/

***

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!