Гост-автори в Bass Blog Bulgaria


Е, вече сме "част от играта" повече от година. Както виждате, през цялото ни кратко развитие се стараем да ви предлагаме постоянен и интригуващ поток от информация. Добавяме интересни рубрики. Премахваме нещата, към които не проявявате интерес. Правим интервюта и ревюта и понякога ни остава време за любимите ви градивни статии в графата 'Лично мнение', които по-бавно мислещите наричат "хейт". Абе, с две думи: стараем се. Екипът се развива постоянно. Вече имаме нови автори. Броят на фотографите ни също нарасна. Целите, които сме си поставили, изискват повече работа. А за повече адекватно свършени задачи ни трябват адекватни автори/фотографи/активисти.

През 2016-а ще предложим повече статии на английски език. Елементарната статистика на платформата ни показва, че 1/4 от читателите ни са чужденци. Ние се радваме на тази цифра и искаме да я увеличим. В същото време няма да оставим най-интересните теми в България настрана, а ще споделяме с вас всичко интересно, за което имаме информация. Да, от началото на годината съдържанието ни е предимно на "чужбински", което скоро ще се промени, обещаваме! Предстоят интересни неща, а папката ни "чернови" поддържа постоянна и изнервящо висока бройка (все нещо не ни достига да довършим публикациите, но... скоро).

Но каквото и да правим, ние си оставаме отворена платформа. Това означава, че всеки е добре дошъл да стане част от нея. Ако имате идея, която можете да развиете и споделите, и смятате, че би предизвикала читателския интерес на аудиторията ни, можете да го направите и като ГОСТ-АВТОР. Това означава, че няма да се бъркаме в личното ви време и да ви натоварваме със задачи по нашето съдържание, но с удоволствие ще публикуваме това, което ни предоставяте (дори и да е единична статия). Надяваме се да се родят и интересни рубрики и поредици в ГОСТ-СТАТИИТЕ, понеже вярваме, че с нашата непрестанна работа сме запалили мисловния и себеизразяващ се манталитет на нашите читатели.

Заповядайте, когато решите и както решите!

Можете да изпращате своите текстове на нашия и-мейл адрес BassBlogBG@Gmail.Com. Запазваме си правото да редактираме текстовете по такъв начин, че да запазваме градивното в тях, и да премахваме ненужни неща (личен хейт, обиди и правописни грешки). Споделяйте каквото желаете! Включвайте се в които рубрики искате! При ваше желание, ще запазваме вашата анонимност, но във всички останали ситуации името ви ще стои под публикациите. Бъдете смели! Не хапем... добре, де, само понякога. :D

Бъдете градивни и атрактивни!

Bass Blog Bulgaria
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!