7 години Camp Sessions @ MIXTAPE 5 (13.02, 22:00)


2009-та година е една от най-динамичните на българската електронна сцена. Родният Drum and Bass вече е надскочил каналния Underground и много родни младежи започват да се занимават с тази музика. Раждат се много нови артисти и се създават много успешни крюта. Повечето от появилите се тогава имена са активни и до днес и не спират да радват феновете си с интересни участия и продукция. Едно добре известно крю, което се създава през същата тази година е Camp Sessions.

В момента "кемперите" са една от водещите организации на българската Bass сцена. В редиците им личат имената на доста известни артисти, които са част от събитията в България още от началото на новия век. Въпреки, че много фенове ги свързват главно с Drum and Bass, музикалната насоченост на организацията се простира върху множество електронни стилове, съсредоточени в ниските честоти.

През годините Camp Sessions организират доста успешни събития. "Кръстниците" на организацията в лицето на Ed Solo и Deekline редовно посещават България и участват в запомнящи се партита, изпълнени със свежи тракове и приятна атмосфера. Освен двамата артисти, организацията е канила и други големи имена в световната Bass сцена, а артистите на Camp Sessions са били част от някои от най-големите събития в парти-календара на страната.

В момента 7-годишното крю е нещо като ядро, от което произлизат множество други организации. Emil Prize, Sava, Kickon, Crash и Xonic продължават да са активна част от Camp Sessions, но в същото време имат свои успешни проекти с други артисти в страната. Така например Sava e част от мултистиловата организация Iron Bender Sound System, а заедно с Prize движат нещата в Ragga Muffin (съвместно с Jahmmi Youth и други реге изпълнители). Crash и Kickon са част от силните DNB проекти Liquidizer и Champion Sound of Drum and Bass, а зад пулта на Bass Mafia също е паркиран "кемпер" в лицето на Emil Prize.

За да отпразнува своя 7-ми Рожден ден, Camp Sessions организира мащабно парти MIXTAPE 5 на 13-ти февруари. Ако разгледаме организацията като тялото на октопода, то голяма част от "пипалата" също ще са на сцената. Iron Bender Sound System (Bashment, HEMA, Sava, Shutta & Danny Boy) ще взривят публиката с оригинална смесица от Hardcore, Dubstep, Bass и Hip-Hop. Bass Mafia също ще бъде представена в пълен състав (Emil Prize & HEMA). Двамата "кемпери" в Liquidizer и Champion Sound of Drum and Bass също ще покажат своята предимно Liquid селекция. Специални гости ще бъдат свежарите от OGI 23 и The Top Stoppers, както и хип-хоп проектите Alexmall & Gem и ФАРС.

Нищо не разбрахте, нали? Ето го целият Line Up:

БАНДИ:

Iron Bender Sound System
ОGI 23
The Top Stoppers
FARS
Alexmall & Gem

DJs:

Crash
Kickon
SAVA
Xonic
Bass Mafia (Prize & HEMA)

Датата на събитието е 13-ти февруари (събота), мястото - MIXTAPE 5. Началото ще бъде дадено в 22:00, а входът ще е 10 лева (8 - до 23:30). Събитието е 18+.Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!