[17 yrs HMSU] Озвучаване от Funktion-One и последна порция артисти


Official Facebook Event
Full Bass Blog Bulgaria Coverage
Всички артисти

Гостуването на ЕХо и Targy в ежеседмичното живо предаване Subfactor по Binar хвърли поредната бомба в навечерието на 17 години HMSU. Членовете на водещата DnB организация в България разкриха, че за озвучаването в три от четирите зали ще се използва саундсистема на Funktion-One. Марката е отдавна известна в България, но отскоро доби популярност и сред басс-феновете. Отличаващ се със страхотно качество на звука, брандът бързо намери последователи в Underground средите и за пръв път ще бъде основен доставчик на звук за Party Center 4km. Освен озвучаването, вече се знае името и на отговорните за визуализациите. Това ще са хората от Electrick.me, които са добавяли страхотна визия на редица успешни мероприятия.

Освен това, станаха известни абсолютно всички артисти, които ще бъдат част от събитията в четирите зали на "четворката". Ветеранът и пионер Hydrashock ще има за задача да открие Metalheadz залата. ZionLionz Soundsystem ще подсилят третата зала в състав: Dub Constructor, DJ Zion & Kappa Irie. Доста пъстро ще е в най-малката зала. Там ще се лее всичко от Dubstep (daffonso от Мirizma & Famalam), през Neurofunk (Sizmal) та чак до Hard Bass (Scop, Sechnia, Meion & Dedrex от Sketches и Ruji от Metafiziq), като не пропуснем и old school звученето (Ctrl+J, Metafiziq).

И ако това не е достатъчно, ще има и афтър в Маймунарника. Повече информация за това събитие очаквайте съвсем скоро!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!