Reggae Christmass @ Maze (25.12, 22:00)

Лидерите на българската Reggae сцена ZionLionz Soundsystem организират последното ямайско парти за годината


2015-та беше силна година за българското реге. Проведе се 12-тото поредно издание на летният фест Big Big Summer Reagae, дойдоха редица именити гости, организираха се безброй открити и закрити партита, издадоха се албуми, родиха се колаборации, чуха се нови селектори и се създадоха няколко Soundsystem организации. Да, реге музиката в страната никога не е била силна. Тук са силни други стилове. Но за сметка на това реге-сцената е сплотена и върви само напред и нагоре, привличайки много млади свободни умове към красотата на този вид музика.

За да затворят успешната година, от най-старата реге-организация в България, ZionLionz, организират коледно събитие в клуб Maze. На 25-ти декември селекторите на движението, подкрепени от мощния глас на Kappa Irie, ще подредят музикалното оформление в отвореното за Underground музика заведение в центъра на София. Заедно с тях на сцената ще се качат двама представители на легендарната ска банда Wickeda. Това са General Yogurt и Sando Sandsov. Зад микрофона ще се изяви и  Jahmmi Youth от Roots Rocket Label, който е един от най-добрите Reggae MC-та в страната. 

Входът за събитието е 5 лева, а началният час е 22:00

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!