Out In Space Studio представят първата си компилация!


Out in Space Studio, освен пространство за записи, представлява едно обединение на няколко хора с еднакви идеали за Хип-Хоп. В нашата рап-действителност, която се е отклонила в грешната (според нас) посока, е сложно да намериш наистина стойностна музика. Но все пак нея я има! Хубавото на истинският хип-хоп е това, че се прави от малко, но постоянни артисти. Такива артисти са членовете на Out in Space Studio.

Лейбълът се създаде наскоро. Преди малко повече от година. Създадоха го артистите IMP, Gerata, Darkside, Sr. Martini и Alexmall & Gem и Mihaela Martin. След кратко сработване, много записи, безбройни репетиции и няколко участия на живо, Out in Space вече се превърна във фактор на българската сцена. На 18-ти декември (когато е и Рожденият ден на организацията) членовете на лейбъла ще затвърдят своите позиции и чрез нова компилация. Албумът съдържа 15 парчета (с няколко ремикса). В него взимат участие всичките членове на студиото, заедно с няколко гост-артисти.

Out in Space Mixtape vol. 1 ще бъде представен официално на датата си на издаване (18.12). Домакин на събитието ще бъде столичният Bar "Zar", който се превърна в доста удачно място за хип-хоп сбирки. Освен членовете на лейбъла, на сцената ще се качат и няколко техни приятели, сред които са Bambuka, NRG_D, RUSW & Scar (Area 51), както и музикантите Борислав Божков (китара), Явор Милчев (китара) и Петър Петрушев (клавиши).

Входът за събитието ще се плаща на място. Стойността ще бъде пет лева. На вратата на бара ще се продават и дискове с албума, като CD + вход ще бъде на стойност 15 лева. Стартът е 21 часа, в достъпът ще е възможен само за пълнолетни.

Ден по-късно, Out in Space ще са във Велико Търново. В Melon Live Music Club всичките артисти на лейбъла, подкрепени от Sensei и DJ Coca, ще представят своя нов албум и пред местната публика. Началният час ще бъде 22:00, а входът ще бъде отново 5 лева без CD и 15 - със.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!