Liquidizer X-Mass Edition @ Bar Backyard (25.12, 22:00)


Liquidizer се радват на една шеметна година. Проектът проведе няколко силни събития и представи едно Drum and Bass звучене, което бе почти забравено в страната. На сцена, на която Neurofunk замества доскоро любимия Hard Bass, а все повече хора се обръщат към Jump Up и Technoid, търсейки малко повече разнообразие, Liquid DnB остава някак в сянка. Мелодичното звучене на жанра се появява рядко на партита и фестивали, въпреки красотата, която крие.

При условие, че понятията "Drum & Bass в България" и "Liquid Drum & Bass" рядко се срещат на едно място, Liquidizer показаха, че този стил все още се харесва на голяма част от феновете. Въпреки, че партитата от поредицата се провеждат в лимитираното помещение на Bar Backyard, всяко едно от тях изпълва капацитета на заведението до краен предел. Редовно, повече от 150 човека се забавляват със селекцията на резидентите на Liquidizer и техните гости, а мелодичният Drum and Bass изпълва ушите и мислите на всички присъстващи.

За да отпразнуват силната година, Liquidizer организират специално Коледно събитие. То ще се проведе на 25-ти декември в Bar Backyard. Специален гост на изданието ще бъде Funkware, който е най-изявеният Liquid Funk продуцент в страната. Изпълнителят има богата колекция от авторски тракове, които са издавани от собственият му лейбъл Funkstuff Recordings, така и от големи международни компании като Goodlooking Recordings, Soul Deep Recordings и други. Със сигурност част от репертоара на госта ще бъде и новият му албум "Kiwi Dancer", който се очаква да бъде издаден през януари 2016-та година (с pre-order на CD от 14-ти декември). Сетът на Funkware ще бъде съпроводен от живо изпълнение на тромбонистът на Toy Letters, Stoneface.

Заедно с Funkware & Stoneface, зад пулта ще се изявят и резидентите на вечерта. Crash, Bruhu и Kickon винаги изненадват публиката с богат подбор на Liquid DnB тракове, докато красивият глас на Alexndrina Alexandrova допълва красотата на мелодията. Събитието е с възрастово ограничение от 18+ (както и всички вечерни прояви след 22:00 часа), а входът ще бъде 5 лева до 00:00 и 8 лева - след.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар