IMP представя ново видео. Сенки излиза на 31.12

IMP - "Сенки" ще бъде последното видео от Out In Space Studio за 2015-та година


Out in Space Studio определено се радват на хиперактивен край на годината. След като 12 месеца "дразнеха" феновете си с демота, клипчета и обещания, през декември членовете на лейбъла направо избухват в лицето на всички, които са се вгледали в тяхното развитие. След като студиото представи първата си компилация чрез две партита в София и Велико Търново, идва време да взривят и видео-ефира с поредното си силно изпълнение. 
Последният клип на Out in Space Studio за годината е дело на един от най-добрите поети в бизнеса - IMP. Изпълнителят многократно е доказвал, че за него няма тайни в хип-хоп изпълненията. От спиращи дъха разкази и акустични изпълнения до тежки римови изстрели и мощни колаборации. IMP може всичко.

Последното му парче се нарича "Сенки" и ще бъде представено с видеоклип на 31-ви декември. За момента се знаят доста малко подробности за трака. Една от тях е, че зад бийта стои Douz Beats, който е подредил "нестандартен" инструментал, който ще изненада феновете на IMP. Какво означава това, тепърва следва да разберем. 

Зад режисирането на видеото стои Теодоси Теодосиев - Тото, а част от кадрите са снимани по софийските улици (съдейки по предоставените фотоси от процеса). Главен оператор е Ивайло Иванов. Не е обявено името на гримьора, но по всичко личи, че се е справил добре. 


Вчера вечерта, във Facebook Събитието излезе и Teaser на предстоящото пълно видео. Кървавите ръце на IMP оставят следи по тъмните улици и сгради, докато музиката показва доста Dark и Deep насоченост, но без особени детайли на бийта. Единственото, което е пределно ясно е, че клипа ще покаже една абсолютна психария, която, надали ще видим по някоя "подкрепяща българските артисти" кабеларка. Пълното видео ще можем да видим на 31-ви януари в YouTube канала на IMP


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар