Нов хедлайнер на Horizon Festival: Nina Kraviz

Techno дивата се присъединява към силният line up на зимния фестивал в Банско


Nina Kraviz е определяна като една от най-обичаните (а може би е най-обичаната) Techno изпълнителка в света. Родената в Русия дама е популярна както с динамичните си изпълнения зад пулта, така и с богатата си собствена продукция. Кариерата на Нина започва, когато тя е едва тийнейджърка. Първите й стъпки в миксирането са в малки местни клубове и барове в родния Иркуцк и околността. Постепенно името на изпълнителката става все по-популярно и по-популярно и не отнема много време, докато тя става известна в цяла Русия.

Големият скок в нейната кариера идва през 2006-та година, когато тя става част от Red Bull Music Academy в Мелбърн. През 2008-ма година, тя вече е резидент със собствено шоу в най-голямия московски клуб - Propaganda. Първото й издание идва през 2009-та. EP-то се нарича "Pain in the Ass" и изстрелва Nina Kraviz в челото на няколко престижни чарта. 

В момента Nina Kraviz е една от най-известните дами на Techno сцената и е задължителен участник във всяко голямо събитие или фестивал в този стил. През 2016-та година изпълнителката ще е част от Horizon Festival, където заедно с KiNK Live, John Talabot и Levon Vincent ще бъде водещ изпълнител в Techno/House графата на зимния фест в Банско.

Horizon Festival се организира за четвърта поредна година в град Банско. Изданието през 2016-та година ще се проведе между 12-ти и 15-ти март. Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар