DnB Labyrinth @ Maze (09.01.2016, 22:00)


Drum & Bass е обширна музика, в която много младежи са се изгубвали. Някои са поемали по грешните коридори в лабиринта, други се лутат в търсене на правилната посока. Трети са достигали до изхода, като някои дори са се връщали обратно между стените на необятната плетеница от пътища и посоки.

В началото на 2016-та година група артисти ще се опитат да дадат пълна карта на това огромно музикално пространство от стени и посоки. Изпълнителите, познати от изданията на силната поредица "Дандании" са специалисти в различни направления на Drum & Bass музиката. На 9-ти януари те ще се съберат в клуб "Maze" и ще покажат различните възможни изходи от своеобразния DnB Labyrinth. Зад пулта ще видим някои познати ветерани, както и вече утвърдени по-млади имена на сцената. Един мощен лейбъл ще бъде представен от своя нов проект, а поводът е Рожденият ден на Марто (който цяло лято ни готви в Маймунарника).

Събитието е с начален час 22:00, а входът е безплатен. Ето и кои артисти ще видим зад пулта в заведението:

Broozy /Next Station/

Metastasys

The Seismologist

Hydrashock 


Fiks /Chronic Vibez/

Funk Aesthetics (a.k.a Faith, Pandemic & Techdown) /Warfare Recordings/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!