А ти къде ще бъдеш на Коледа?
Вече сме към края на една солидна DnB година, в която присъствахме на множество партита, фестивали и какви ли не други бесни събития. Чухме велики release-и, присъствахме на уникални battle-и, запознахме се с обещаващи прохождащи артисти и си стискахме ръцете с ветерани на DnB сцената.

С приключването на тази плодовитa за сцената година, сега се чудим... „А вие къде ще бъдете на Коледа?“ Ние мислим да прекараме нощта между 26-ти и 27-ми декември циркулирайки между две обещаващи закриващи годината събития, които ще се проведат паралелно в два любими клуба в подлеза на НДК.Събитие № 1: Winter Tales, организирано от Future Sounds of Sofia

Тази година Future Sounds of Sofia ни разбиха (изцяло в положителния смисъл) с уникално организирани партита, сред които се отличиха участията на Zero T и Bredren. Очакваме, че и този път събитието ще е на високо ниво.

Партито на 26-ти декември ще е четвъртото по рода си (Winter Tales IV) организирано от FFS, в което ще си счупим главите (и краката) с добре подбрана селекция от minimal, liquid DnB & neurofunk. Събитието ще се осъществи в B-side на MIXTAPE 5 (малката зала). Героите в зимната приказка са следните:

SOULND
RIDDIMBOX
HYDRASHOCK
FUNK AESTHETICS
a.k.a. Faith, Pandemic & Techdown
ROBUSTUS
SMARTECH
PRESIZE
PHIRAH

Освен всички вече познати герои, в списъка виждаме новия проект на Faith, Pandemic и Techdown под името Funk Aestetics.

Можете да подготвите ушите си за партито, като разцъкате следната селекция:
https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia
https://soundcloud.com/smartechdnbbg
https://soundcloud.com/soulndaatm
https://soundcloud.com/itspersonal
https://soundcloud.com/robustus
https://soundcloud.com/presize
https://soundcloud.com/phirah

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1069759479743667/Събитие № 2: Christmas Warfare, организирано от Underground Warfare / Warfare Recordings

Второто масивно събитие за нощта на 26 декември е забавление в изцяло Warfare формат. Събитието ще се проведе в обичайната арена на техните локални битки – Бар Jazzmatazz. Със сигурност ще чуем бързо нарастващия списък с тракове на лейбъла. Замесени лица:

FIKS
FAITH
PANDEMIC
TECHDOWN
METASTASYS
THE SEISMOLOGIST

Facebook event: https://www.facebook.com/events/482565818571358/

Както забелязвате, трима от участниците ще огряват и на двете партита, но в два различни формата. Браво, пичове!

P.S. 1: Това са последните партита за годината и за двете организации, така че... не пропускайте!

P.S. 2: Хо-хо-хо!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар