Френски рапъри правят трак със семпли от българска песен

В първото видео на Fresh Out Da Box е използвана песен на Емил Димитров


В последно време ситуациите в нашите пощи (Facebook и Gmail) стават все по-интересни. Явно Bass Blog Bulgaria започна да се забелязва в чужбина, и то на места, на които не сме си представяли, че ще бъде забелязан. След няколко покани за медийни колаборации от международни DnB лейбъли, в нашият мейл дойде интересна информация от Франция. Изпратиха ни я от Fresh Out Da Box, които току що са завършили първото си видео.


Fresh Out Da Box е френска хип-хоп група, създадена през 2012-та година в Париж. Нейни членове са МС-тата Osabio, ABD и KRO, съпортвани от бийтмейкъра I.N.C.H. Артистите са започнали своята кариера още в средата на 90-те години, когато беше един от пиковете на френската Рап музика. Преди 3 години четиримата приятели решават да се обединят под общо име и създават групата Fresh Out Da Box.

В момента рапърите работят върху дебютния си албум, който се очаква да бъде издаден в началото на 2016-та година. Част от студийното произведение ще бъде тракът "Respect", в който участва и Godfather PT III. Върху това парче е сниман и първият видеоклип на бандата, който може да бъде намерен в YouTube. Римите на Godfather PT IIIOsabio и KRO се леят върху бийт, създаден от I.N.C.H. Като семпъл за инструментала е използвана песента на Емил Димитров "Не съжалявам за изгубеното време".

Fresh Out Da Box: Facebook / YouTube / Twitter

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!