Battle of the Labels vol. 2 @ MIXTAPE 5 A-Side (30.01)


Годината беше шеметна на DnB сцената в България, особено за Warfare Recordings. Организацията официално се превърна в лейбъл с издаването на цели 4 релийза. Членовете на крюто бяха част от много паметни партита и дори организираха няколко подобни. Едно от тях беше Battle of the Labels през октомври в Playground

През 2016-а година Underground Warfare ще организира втора част на събитието. Едва седмица след Рождения ден на HMSU, в MIXTAPE 5 ще се проведе второто събитие за годината, което ще представи цели седмина гости от чужбина - Battle of the Labels vol. 2. За втори път в България ще присъстват създателите на Druid Records (Vinyl Richie & Sonik Presha) и GTA Recordings (Echidna & Nothing to Lose). Освен тях зад пулта ще бъдат двама ветерани на британската сцена, представящи нова организация: Sharpy & Parallel Motion от Universal Drumz, както и Sl8r, който ще излезе в троен b2b с колегите си от Grand Theft Audio.

От българска страна плеърите ще развъртят Funk Aesthetics или иначе казано: общият проект на Faith, Pandemic и Techdown, които ще представят Warfare Recordings. Повече Techstep звучене ще поднесат създателите на Metafiziq Recordings - Ogonek & Kigami. По този начин частта с българските артисти кореспондира по перфектен начин с класата на поканените гости. Петимата ни сънародници зад пулта по нищо не отстъпват на именитите си британски колеги, а както знаем много добре, публиката в България често предпочита изпълненията на нашите DJ-и и продуценти пред сетовете на чужденците. 

Събитието ще се проведе на 30-и януари. Началният час е 22:00, а входът ще се заплаща на място и ще е на стойност 10 лева. Самият факт, че това е DnB парти, което се провежда в голямата зала на MIXTAPE 5, показва мащаба на мероприятието. A-Side вече е със сменен звук, който отговаря доста добре на изискванията на по-дълбоката Bass музика, така че всички предпоставки за БРУТАЛНО изживяване са на лице!

ПРОГРАМА:

22:30 - Funk Aesthetics /Warfare Recordings/
01:00 - Echidna -b2b- sl8r /Grand Theft Audio/
02:10 - Parallel Motion -b2b- Sharpy /Universal Drumz/
03:20 - Sonik Presha -b2b- Vinyl Richie /Druid Records/
04:30 - Ogonek -b2b- Kigami /Metafiziq Recordings/

Design by Techdown

Вижте още статии за: Warfare / Metafiziq / Druid 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!