Bass Blog Mix #30: Интервю с Monotype [Christmas Special]


Bass Blog Bulgaria пожелава весели празници на всички свои читатели!

В кратката ни история е трудно да се каже, че сме изградили някакви традиции. А и в организирания хаос на съдържанието ни е почти невъзможно да се видят някакви подобни явления. Но, вече може да се каже, че "по традиция" предлагаме на читателите си Коледен сет. През 2014-та година Bass Blog Mix #3 предложи на феновете ни тежък празничен микс от SML as Freakuience. Тази година, със сета изпълняваме и желание на няколко човека. Все пак е Коледа.

И въпреки, че не сме Дядо Коледа, гледаме да изслушваме исканията на някои наши приятели и (доколкото можем) да ги удовлетворяваме. Подобно желание чухме наскоро от няколко фена на DnB музиката в България, които искаха да чуят повече Jump Up. За да изпълним молбата им, поканихме в рубриката ни Bass Blog Mix един от малкото успешни български Jump Up продуценти - Monotype. Той учтиво откликна и ни предостави вторият ни пореден Коледен сет, повод за който е и именният ден на артиста днес (както и на всички негови съименници: Христо и останалите празнуващи). Така, че, честит личен празник и на тях!

Освен сета, Monotype ни отговори и на няколко въпроса. Интервюто можете да прочетете в следващите редове, а в края на публикацията е и Bass Blog Mix #30.

***


ИНТЕРВЮ

Здравей, Христо! Ти си един от малкото български продуценти, които редовно издават за международни лейбъли. За кои лейбъли издаваш и какви нови издания можем да очакваме скоро от теб?

Здравейте, Bass Blog, Весела Коледа!

В момента основно издавам за Double UV (UK), също така имам издания за лейбъли като Dub Voltage (UK), Katana Audio (GER), Wobble Infection (BE), RW Digital (UK) и др. Скоро излиза мой трак в обща компилация мeжду Mind Rape Corp (ESP) и Jump Up Cave (BE),a пo-късно през 2016 се очаква да се появи и мой албум за Double UV, но повече информация за него мога да дам след месец-два.


Част си от Гръм и Бяс. В последно време организацията възвърна силните си позиции на българската сцена. Какви партита можем да очакваме скоро от вас?

За сега мога да издам, че се задават следващи големи събития от рода на „Дръм И Бас Лавина“, на които слушателите ще имат възможност да видят и чуят за първи път в България някои от най-актуалните артисти на световната drum’n’bass сцена.Повече информация за дати, гости и локации може да получите от страниците на Гръм и Бяс и Дръм И Бас Лавина във Facebook.

https://www.facebook.com/drumandbassjumpup/
https://www.facebook.com/drumandbassavalanche


Продуцираш Jump Up. Този стил е някак забравен в България, но изживява началото на нов Ренесанс. Какво ти харесва в този стил? Защо продължи да се занимаваш с Jump Up въпреки отлива му в България?

Отговора на този въпрос най-добре мога да дам друг път в отделна тема на блога. Това, което мога да кажа с две думи е, че винаги съм продуцирал това, което ми харесва и ми идва отвътре...


Участвал си на доста партита в чужбина. Доколко е развита Jump Up сцената извън страната? Къде стилът е най-добре застъпен?

Според мен най-развита е сцената в Белгия и Англия. От останалите места, на коитo съм имал възможност да пускам съм останал с впечатление, че хората предпочитат партита с повечe различни подстилове drum'n'bass.


Какви тракове си подбрал за сета?

В този микс съм сeлектирал актуални парчета от Double UV, мои предстоящи и издадени траци. Пускам и предстоящи за релийз парчета на продуценти от лейбълите за, които издавам, както и няколко трака от по-популярни лейбъли.


Пожелай нещо на читателите на Bass Blog!

Искам да пожелая на всички приятно прекарване на празниците,много здраве и щастие през Новата година,и да не спират да ни подкрепят,за да продължим заедно да градим българската бас сцена!


***Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар