Стани част от Bass Blog Bulgaria!


Bass Blog Bulgaria е постоянно развиваща се аматьорска информационна платформа. Вече повече от година сайтът се стреми да подобри своята работа и да засегне максимално голям брой теми, които да са интересни за читателите му. През 2016-та година, блогът ще се намира в нов период от своето развитие, в който ще се постарае да даде малко повече качество (като съдържание, теми, визия ...). За целта, сме решили да разширим екипа си и да привлечем нови автори във всичките описвани от нас стилове. Ако не желаете да сте постоянна част от нашето крю, но имате идея, която искате да споделите, изпратете ни я и ще я публикуваме от ваше име.

Какви са изискванията към новите ни автори:

  • - Bass Blog е платформа, която НЕ отразява събития, а отразява култура. За това новите автори трябва да имат някакъв поглед върху тази култура.
  • - Трябва да са мотивирани и да спазват елементарни графици (които не са строго фиксирани, но понякога се налага да се пише в последния момент или в кратък период от време).
  • - Да са отговорни при изпълнението на дадена задача (без мрънкане "Ама аз искам това", понеже най-вероятно "това" ще е заето от другите автори ... най-често за международните фестивали)
  • - Естествено, трябва да са грамотни и да спазват елементарните правила на писане.
  • - Да имат свежи идеи.
  • - Да имат лично мнение, което могат да изразят свободно и да защитят при нужда.
  • - Освен нови автори, сме отворени и към гост-публикации. Ако имате идея и искате да я споделите, чувствайте се свободни да се свържете с нас.

Ако написаното по-нагоре ви допада и имате желание да се развиете като част от нашия екип или да споделите идея като гост-автор, изпратете мейл на bassblogbg@gmail.com. За да сме сигурни във вашите умения, познания и мотивация, напишете ни кратко ревю на някое събитие, на което сте присъствали, без значение кога и къде се е провело и кой е бил организатора. Краен срок, няма. Очакваме ви!

Благодарим за вашето участие!

Весели празници и успешна 2016-та година!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар