Ame отново ще участва на Horizon Festival

Половината от немското дуо се завръща в Банско


Хедлайнерите на Horizon Festival изскачат един след друг. До мероприятието остават повече от три месеца, а вече знаем голяма част от основните артисти в програмата му. Както ви уведомихме наскоро, Nina Kraviz ще бъде едно от големите имена на Techno и House сцените в Банско. Преди броени минути беше обявен и още един водещ изпълнител, който се очаква да взриви публиката в зимния курорт.

Немското дуо Ame беше част от Horizon Festival през 2013-та година. Kriasian Beyer, който е един от двамата изпълнители в проекта, ще представи DJ Set и на четвъртото издание на едноседмичното мероприятие в Банско. Ame се смятат за един от най-силните проекти на световната Techno и House сцена в момента. Почитателите на тези стилове музика споделят, че немското дуо са изнасяли страхотни представления в България в предишните им две гостувания и са убедени, че това явление ще се повтори и през март.Horizon Festival ще се проведе между 12-ти и 19-ти март в Банско. Повече информация:

Bass Blog Bulgaria: Пълно отразяване

***

Horizon Festival, съвместно с Bassline.BG организират DJ Mix Contest, който ще даде право на един от участниците в него да стане част от програмата на събитието. Повече информация можете да намерите на следната страница:
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар