Alternative Movement pres. Drumcore Session III @ Мачете, Варна (30.01)


Alternative Movement е движение за алтернативна музика, което организира партита с по-тежко звучене в големите градове на страната и по-специално, в морската столица Варна. В организацията членуват доста добре познати Hard изпълнители, сред които са The Dark One, Nanotech, PAЯANOiA и други изпълнители, посветени на Hardcore музиката и нейните разклонения.


Alternative Movement е организация, създадена да представи на Българската публика тъмната част от електронната музика....
Posted by Alternative Movement on Sunday, December 13, 2015

В първият месец на новата година, Alternative Movement организират тежко събитие в клуб "Мачете" (който е с нов адрес - ул. "Сава Дброплодни" 2) във Варна. На него ще бъдат представени 10 изпълнителя (DJ и продуценти), като освен представителите на движението-организатор, ще участват и гости от Overload.

Гости на събитието ще са четири големи имена на българската Hardcore сцена: представителите на Overload Mokushi, Nobody и SML as Freakuience, както и любителят на високите скорости в музиката Kanalen pluh. От страна на Alternative Movement, зад пулта ще са: The Dark OneNanotechPAЯANOiA, Defragler, PilitronCore и Darkkiss.

Дата: 30.01.2016
Час: 22:00
Вход: 5 лева
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!