Стабилно българско участие на 17 години HMSU

HMSU вече обявиха хедлайнерите в двете големи зали по време на 17-тият си Рожден ден. Цели шестима гости ще бъдат основните участници в Metalheadz и Eatbrain залите. Към тях, естествено, ще се присъедини и истинска плеяда от родни артисти, които ще са достатъчно да запълнят четирите зали на Party Center 4km.

***

Първият обявен артист от България беше L 33. Даян вече няколко години е част от Eatbrain и има участия и в трите компилации на унгарския лейбъл. Освен това роденият във Велико Търново продуцент вече издаде едно авторско ЕР за водещата Neurofunk лаборатория в световен мащаб. В последните няколко месеца L 33 беше част от няколко големи събития с участието на Eatbrain в Европа и логично ще бъде до Jade и компания в София, по време на първия Label Night на унгарската организация в България.

***

High Roll ще бъдат част от Metalheadz залата. Дуото вече е добре известно на Острова, след като стата част от друг легендарен британски лейбъл - Formation Records. С три издания за организацията и със скоро издващо четвърто, Mocks & Konspirator са логично допълнение към звездите на Metalheadz.

***

Ogonek може би идва малко твърд за Eatbrain залата, но самият лейбъл вече показа афинитет към по-тежък Neurofunk, след издаването на експериментални тракове на руските близнаци Gancher & Ruin. Самият Валери вече няколко пъти показа, че умее да вкарва адекватни Neuro парчета към тежките си сетове, а в последно време дори представи няколко по-леки (за него) сетове, които са доста по-слабо повлияни от Hard Bass и Crossbreed теченията.

Acidtrip е един от създателите на HMSU. През 1999-та той и Targy стартират съществуването на организацията, която близо 17 години по късно е синоним за "български Drum & Bass". Все още не се знае в коя зала ще участва Тома, но по всичко личи, че той едва ли ще бъде част от "хедлайнерските" помещения. Където и да представи сета си, Acidtrip ще покаже мощта на Ragga-Jungle и винилите.

***

Вижте още:


***

Освен обявените български артисти, HMSU предлагат на феновете да определят стиловото оформление в третата зала. Можете да гласувате във Facebook анкетата до 27-ми декември. 


HMSU винаги е било насочено към феновете и продължаваме в тази посока. На празника ни отново ви даваме възможност да уча...
Posted by HMSU on Wednesday, December 16, 2015
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!