Третият релийз на Warfare Recordings е вече в продажба!

В изданието участват гръцкият Neurofunk специалист Insom и единият от създателите на лейбъла - TechdownWarfare Recordings вече са готови с третото издание, което ще излезе на пазара с тяхната марка. След като Fallin Down / Sonar и Monochromatic / Synchro постигнаха големи успехи и представиха лейбъла в чужбина, новото EP затвърждава позициите на лейбъла като едna от най-бързо проспериращите neurofunk организации в световен мащаб.

В WFR003 за лейбълът дебютира артист от чужбина. Това е добре познатият на всички Insom, който беше част от Launch партито на организацията (15.03, 2014) и Broken Balkanz 2015. Гръцкият изпълнител участва в изданието с ремикс на парчето 'Fallin Down' (WFR001), като е добавил част от своя уникален подход на продуциране към и без това страхотно звучащия трак.

Второто парче в изданието е дело на Techdown. Единият от тримата създатели на Warfare Recordings дебютира за лейбъла с мощното neurofunk парче 'The Wire'. Датата на издаване на новото EP на организацията е днес (02.11). Можете да преслушате кратки версии на двете парчета в Soundcloud страницата на Warfare Recordings:The Wire / Fallin Down (Remix) може да бъде закупен в почти всички големи разпространителни мрежи. Последното издание, както и двете предходни, може да бъде намерени и в новата Bandcamp страница на лейбъла:
Други линкове:

- TBA

***

Warfare Recordings са подготвили цели две нови издания, като ще има и приятни изненади. Какво следва, ще разберем в идните месеци. Дотогава се забавлявайте с (общо) шестте издадени трака в каталога на лейбъла! Ако искате, можете да подкрепите организацията, като закупите някоя от новите им тениски:Здравейте Приятели. Скоро ще може официално да си поръчате дългоочакваните тениски. За да ни помогнете да се ориентираме...
Posted by Underground Warfare on Wednesday, October 7, 2015
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар