Teuf Kulture (Барселона) @ Culture Beat (12.11, 22:00)

Осем DnB DJ, гости от чужбина, виолончелист и три МС-та ще участват в първото Teuf Kulture парти в България


Teuf Kulture е организация, целяща да промотира DJ, MC-та и DnB артисти и активисти. Крюто е създадено и оперира главно в Барселона (Испания). Това е най-мощната организация в региона, като на нея многомилионния град дължи голяма част от най-мащабните DnB събития. На 12-ти ноември Teuf Kulture ще гостува в София и ще организира първото свое парти на българска територия.

Мястото на събитието ще бъде Culture Beat (НДК). Цели осем DJ ще забавляват публиката в двете зали на помещението. Някои от артистите ще бъдат гости от чужбина, други ще заложат на винилните сетове. Сред състава от изпълнители зад пулта личат имената на добре познати български таланти. Освен DJ, на събитието ще се изявят и три MC-та, както и виолончелист.


***

В първата зала ще гостува испанецът Dil Kashmir. Артистът е един от най-известните изпълнители на Teuf Kulture и вече веднъж беше на българска територия, за да представи своя сет на Balkan Station Drum and Bass. Заедно с него в залата ще присъстват добре познатите артисти Faith (Warfare Recordings) и Saxe (Blunt Rollerz). Четвъртият DJ в това помещение ще е добре познатият участник в рубриката Bass Blog Mix - H3z0. Приятна изненада към състава в тази зала е и присъствието на Betafuture, които както знаете са започнали своя път от Мадрид (Испания).

Във втората зала ще можем да чуем сетове от Harizata (Гръм и Бяс), Sub Eff (Fall Head Records), Поручик Вилката и друг наш миксмейкър -  Soulnd (All About the Music). Последните двама артисти ще предложат сетове, изцяло с винили, докато двамата им колеги ще заложат на добре познатата схема с плеъри и дискове. 

За да бъдат миксовете още по-интересни, върху тях ще чуем римите на Chibook (Гръм и Бяс), Sensei (Hill Homiez) и Primitiff (Teuf Kulture). И ако комбинацията DJ + MC е тривиална и често срещана, то акомпаниментът на виолончело върху някои от сетовете е нещо невиждано на DnB партита в България. За тази добавка към 175 bpm траковете ще отговаря Freak Cello, който е добре познат в хип-хоп средите с участието си в някои събития и Проект "Зората".

Визуалните ефекти ще са дело на H9 (AboveTheClouds). Събитието ще бъде с платен вход на стойност 8 лева, които ще се заплащат при влизане в клуба. 

***

Зала 1

Dil Kashmir - Тeuf Kulture
Faith - Warfare Recordings
Saxe - Blunt Rollerz
H3z0

Зала 2

Harizata - Гръм и Бяс
Sub Eff - Fall Head Records
Поручик Вилката - Vinyl Set
Soulnd - All About The Music - Vinyl Set

Други

MC Chibook Гръм и Бяс
MC Sensei Hill Homiez
MC Primitiff - Тeuf Kulture

Freak Chello

H9 - AboveTheClouds - Визуализации
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар