Skiller & High Roll подготвят ново видео

Видеоклипът към трака "The Light" ще бъде пуснат в YouTube на 17-ти октомври. Парчето излиза официално през декември.


Тримата български таланти Skiller и High Roll съвсем скоро ще завладеят YouTube с клип към съвместното си парче "The Light". Мощната колаборация между DnB дуото и световният Beatbox шампион се очаква да бъде издадена през зимата в едноименно EP. Към оригиналът на трака "The Light" ще бъдат добавени и два ремикса, дело на Balkansky и Sikka. Изданието ще бъде пуснато в продажба от легендарният британски лейбъл Formation Records


Датата, на която ще бъде представено пълното видео, е 17-ти ноември. В официалния канал на Formation Records в YouTube вече се появи няколко секундно демо на клипа, в което си личи, че Skiller се включва в трака с вокална партия. Интересното е, че той пее на английски език - нещо, което Beatbox шампионът прави за първи път във видеоклип. Инструменталът на парчето е аранжиран от High Roll, които са използвали единствено звуци, създадени от самия Skiller. Освен тримата артисти, в клипа участват и редица добре познати лица от underground и по-комерсиалните среди.
Очаква се клипът да бъде представен в YouTube канала на Skiller. В последните няколко дни чрез профилите си в социалните мрежи, Formation Records обявиха, че съвсем скоро ще пуснат свои официални Formation Records TV и World of Drum and Bass TV акаунти в платформата за видео разпространение, което подсказва, че "The Light" може да бъде намерен и в някой от тези канали, но на доста по-късен етап.

Това съвсем няма да е първият видеоклип на Skiller, който преди няколко месеца добави ново свое видео в YouTube, което е към парчето "Rise Up". High Roll, от своя страна, все още не са разпространявали "екранизация" към свой трак. Въпреки това, "The Light" няма да е единственият клип в арсенала на дуото. Мартин и Димо планират да пуснат още видеа към свои парчета, но за момента нищо не е обявено официално.

В дългата история на DnB музиката в България, малко тракове са били представяни с официално видео. Bass Blog Bulgaria ще ви държи в течение със всички възможни новини около предстоящи и наскоро пуснати клипове, като можете да очаквате и "включвания" от други стилове и региони.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!