Sketches pres. Bass UpLift! @ Party Center 4km (27.11, 22:00)


Много организации вече направиха своето първо събитие за закрития сезон на 2015/2016. Някои вече представиха и гости, други се държат на високо локално ниво. Извън календара останаха малко крюта, едно от които е Sketches. Последното парти на младата организация беше 2-рият им Рожден ден. Оттогава насам членовете на екипа участваха в много събития, но нито едно не беше инициирано от самите тях. Тихата им програма обаче е предвестник на нещо ново, което организацията ще направи за пръв път.

В края на месец ноември (27-ми, за да бъдем точни) Sketches ще проведат първото издание на своето събитие Bass UpLift!. В две от залите на Party Center 4km ще бъдат представени няколко интересни DnB (и не само) артиста, които ще представят своето творчество, посредством 4 дека и ще поднесат неочаквани изненади на публиката. Освен музикалната програма, клуба ще предложи звук от ClearSound, интересни украси и много позитивно настроение.

За момента се знаят повечето имена на артистите, които ще вземат участие в по-голямата зала. По-малкото помещение ще бъде със синхронизиран звук от пулта на съседната сцена, като ще бъдат добавени и изпълнения на барабани на живо. Също така в малката зала ще се проведе урок по DnB Step, воден от талантите Kick Snare Crew. Интересно впечатление прави участието на MD Beddah, който ще бъде хост на събитието. Това ще е второто поредно участие на Hardcore Rap изпълнителя в Party Center 4km в рамките на едва две седмици. На 21-ви ноември звездата на XPRSN ще бъде част от Drum & Jazz, където ще излезе съвместно с EXo, Harry и Max.

***

Артисти:

Sechnia /Sketches/

Ctrl+J /Sketches, Metafiziq/

Blankspace

Iztreshteliah

Meion -b2b- Dedrex /Sketches/

Scop -b2b- Harsher /Sketches, Techsys/

Host: MD Beddah /XPRSN/

***

Стартът на мероприятието е 22:00. Входът ще бъде 5 лева до полунощ и 8 лева - след. Носете си личните карти или други документи за самоличност!

 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!