А вие осъзнахте ли действителността? (Reality Check с DJ Coda / L 33 и обичайните заподозрени)Вие осъзнахте ли действителността?
Аз да. Главата ми е тонколона.


Много шум си отмъкнах от петъчното парти (06 ноември) в бар "Backyard". В хубавия смисъл. Освен това, мога да се похваля, че бях около 1% от популацията на нещо като "частното" Дръм и Басс парти в любимия ми напоследък заден двор в центъра на София, тъй като събитието беше ограничено до 100 билета, които естествено се разпродадоха. Странното е, че клубът изглеждаше пълен единствено по време на сета на госта (DJ Coda), а цялостната селекция от артисти беше направо велика!

DTK (Dark Technik) откри партито към 22:30, после бавно преминахме нататък с Kenobi, в очакване клубът да се посгъсти.


След 24:00 часа във все още рехаво населения Backyard звукът и темпото се поусилваха със сета на Monotype и Panega, и доста добрите включвания на хоста (MC Chibook).


Британският гост ни захапа към 1:30, когато вече положението беше доста нажежено, и в общи линии ни хвана за яките и ни хвърли пред сцената от раз. Честно казано, за мен DJ Coda беше напълно непознат до тази нощ, но смело мога да твърдя, че този човек никак не се шегува с това, което прави. Занимаващ се с цели три лейбъла (Switch!, Charge, Audio Danger), базираният във Великобритания DJ радва изключително много със силното си присъствие и актуалното и ударно звучене.


Coda изглежда като един от тези типажи хора, които и на 100 години пак ще се занимават с това, което им е на сърцето. Страхотно, че в случая това е любимият ни Дръм и Басс.
Междувременно, трябва да отбележа, че по време на сета на британския гост настъпателното присъствие на MC-та беше достигнало до бройката 3, в лицето (и микрофона) на MC Primitiff, Chibook и Bashment. И това май ще е първия път, в който ще го кажа в изцяло положителен смисъл. Пичовете влизаха чудесно, както с Coda, така и с L 33 след това.


Neurofunk лудницата вече тотално ескалира когато зад пулта застана L 33, подобаващо екипиран с Eatbrain визия от-до. И стана страшно. Тук изобщо няма да обяснявам колко е силен L 33, защото е напълно излишно, предвид текущата му популярност, която далеч не покрива само България. С две думиfOckin’ intense!

Междувременно, наоколо бръмчат всякакви щастливи хора, аз дискутирам дълбокомислени теми, бягам от действителността и хич не ми е до никакъв reality check и изобщо не ми се излиза през тия две супер тежки врати на Backyard.

Малко по-късно хората започват да изпокапват, Bruhu и Crash опитват да съживят останалия все още народ, а аз спасявам девойка в беда, a.k.a. момиче в полуживо-полумъртво състояние, заключило се от доста време в тоалетната. Време е да си ходим.


Общо ниво на доволност: 100. От 99.


Благодарности на Славина Андонова за снимките. Можете да разгледате пълната галерия тук.

Share on Google Plus

About Nelly Karaivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар