Ogonek - "Flow / Hip Hip" излиза днес!!!


Пореден силен релийз на Ogonek излиза днес за Big Riddim Recordings. Лейбълът е създаден през 2008-ма година от британеца АК1200. През 2010-та, към управлението на организацията се присъединява и италианеца W.P.L. Big Riddim Recordings е известен със своя афинитет към тежкия Drum and Bass. Изданията на компанията често звучат доста агресивно и на моменти наподобяват дори Crossbreed. През лятото, Big Riddim (заедно с Kinetik) имаха собствена сцена на Let it Roll Summer, която беше една от малкото, представящи Hard Drum and Bass на фестивала.

Изданието с каталожен номер 0028 съдържа два трака. Този път Ogonek е вложил повече агресия в парчетата и те звучат наистина тежко. Двата трака бяха пускани дълго време от артиста на различни събития в София, преди да бъдат официално издадени от Big Riddim. Първото парче е добре познатото на публиката в България "Flow", което Валери продуцира съвместно с украинския си колега Max Shade (който в края на миналата седмица посети България за първи път и представи много силен сет пред публиката и слушателите в underground радиоефира).Вторият трак носи името "Hip Hip" и е дело единствено на Ogonek. Той (подобно на "Flow") носи същия мощен заряд и представя може би най-тежкият аспект от богатото творчество на артиста. Въпреки тежестта на парчетата, те звучат доста мелодично (което е характерен белег в продукцията на Валери) и са добре разпознаваеми при слушане. Очаква се двата трака да бъдат неизменна част от повечето Hard Bass партита в Европа и доста артисти да ги включват в сетовете си. Това е поредният случай, в който български артист издава подобно произведение, което представя страната на DnB картата на света. За съжаление обаче, подобни артисти в страната са твърде малко, въпреки иначе големият брой младежи, които се занимават с тази музика.***

Изданието "Flow / Hip Hip" е вече в продажба и може да бъде намерено в разпространителната мрежа на BeatPort. Цената на едно от парчетата е около 3 лева:
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар