Liquidizer Night @ Bar Backyard (14.11, 22:00)


Liquidizer са една от малкото организации в България, които промотират Liquid DnB звученето. И докато всички наблягат на по-агресивните подстилове, хората от организацията ежемесечно предлагат малко по-мелодична алтернатива. През месец октомври Liquidizer Night се завърна в Bar Backyard след лятната почивка на плажа. През ноември предстои второто издание на поредицата за сезона. Събитието ще се проведе на 14-ти (събота) на добре познатото място - ул. "Шишман" №22. Входът ще бъде на стойност 5 лева до полунощ и 8 - след.

Във втората вечер за сезона се завръща единият от резидентите на поредицата - Crash. Заедно с него ще бъдат и добре познатите му колеги Kickon и Bruhu, а като гост за събитието ще се изяви DTK. Четиримата DJ винаги имат скрити жокери в ръкава и са готови да пуснат нечувани до момента парчета. За да разнообрази начупените баслинии, в забавлението ще се включи и друг резидент - вокалистката Alexandrina. Тя обаче няма да е сама зад микрофона. На 14-ти ноември към Liquidizer вечерта ще се присъедини и колежката й Desislava.

DJ Sets:

Bruhu
Crash
Kickon
DTK

Вокали:

Alexandrina
Desislava
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар