Бlackout @ Fabrica 126 (11.12, 22:00)


За втора поредна година Fabrica 126 ще е домакин на събитието "Бlackout", или иначе казано, Рожденият ден на Dark Technik a.k.a DTK. Георги (както е истинското име на артиста) вече дълги години се занимава с електронна музика. Въпреки, че в момента е по-активен на DnB сцената, неговият път зад пулта започва (и продължава да се развива) като Techno артист. За да съчетае двете течения, DTK организира комбинирано събитие, в което в две от залите на Fabrica 126 ще бъдат представени любимите музикални стилове на артиста.

В DnB залата ще се изявят 7 артиста, сред които е и рожденикът DTK. Изключително впечатление прави участието на Digital Soul. Изпълнителят беше един от най-активните DJ и продуценти в началните години на развитието на DnB културата в България, но в последните няколко сезона не се е изявявал пред публика. Своеобразното му завръщане ще бъде в b2b сесия с представителя на Chronic VibezGomez. Списъкът с артисти допълват ветераните Panega и Hydrashock, както и добре известните изпълнители Bruhu и Faith.

Втората зала е предназначена за организацията Audio Avantgarde и ще представи доста по-"изправено" звучене, тъй като в нея ще се изявят артисти, познати на Techno и House сцените. Ivo Graves, George Eve, Timewalker и Raine ще интерпретират своите музикални предпочитания и ще предложат разнообразие на интензивния и начупен DnB в съседство.

Aртисти:

DnB сцена

Dark Technik a.k.a DTK /Audio Avantgarde/
Digital Soul -b2b- Gomez /Chronic Vibez/
Panega /Гръм и Бяс/
Hydrashock /digitalNIGHTMAREZ/
Bruhu /Bar Backyard/
Faith /Warfare Recordings/

Audio Avantgarde сцена

Ivo Graves
George Eve
Timewalker
Raine

***

Събитието е с начален час 22:00 и възрастово ограничение от 18+. Стойността на входа ще бъде 8 лева до полунощ и 10 - след. В залите ще бъдат инсталирани допълнителни саунд, осветление и гардероб, а барът в заведението ще се поддържа от персонала на Bar Backyard. Fabrica 126 разполага с обширен паркинг.

Събитието ще поднесе интересна смесица от различни музикални течения и ще предостави на присъстващите необходимото разнообразие и право на избор и изявяване на предпочитания. Участващите артисти ще се опитат да задоволят музикалните вкусове на всички присъстващи, а приятната атмосфера ще спомогне това да се случи.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар