Insideinfo & Hybrid Minds @ SCKNS Fabrika (Нови Сад), 05,12

Prolix заменя Insideinfo!!!


Drop Sensei продължават серията със силни събития, които организират в Нови Сад (Сърбия). Преди повече от седмица организацията проведе първият Eatbrain Label Night в региона. Гости на събитието бяха Jade, L 33, Mindscape и MC COPPA. Halloween събитието беше повече от успешно и стотици фенове на унгарския лейбъл останаха доволни от предложеното забавление.

Drop Sensei pres. Eatbrain Label NightНа 5-ти декември, Drop Sensei ще отговарят за още едно голямо събитие. В SCKNS Fabrika (Нови Сад) ще гостуват Neurofunk артиста Insideinfo и Liquid DnB дуото Hybrid Minds. Това е първа визита на изпълнителите в Сърбия. Освен двата именити проекта, в събитието ще участва и Kula Vubass от Хърватия, както и членове на Drop Sensei. Хост на мероприятието ще е MC Bojan, а за визуализациите ще отговаря VJ Witness.

UPDATE!!! - За съжаление, непредвидени обстоятелства възпрепятстват присъствието на Insideinfo на утрешното парти в Нови Сад. Drop Sensei обаче правят нужната промяна, за да не останат ощетени хора, желаещи да посетят събитието. Втори хедлайнер (освен Hybrid Minds) ще бъде Prolix. Все пак, Insideinfo не се е отказал от желанието си да посети Сърбия и със сигурност ще го видим в някое от следващите събития на Drop Sensei.  

Начало: 22:00 / Край: 04:00

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Gigstix Сърбия, както и на място в клуба. Ето ги и цените:

Промо билети: 800 RSD (13 лева) - Разпродадени!
Стандартни билети: 1000 RSD (16.30 лева)
На Входа: 1200 RSD (19.50 лева)
VIP: 1500 RSD - Ограничени! (24.50 лева)


ВИП билетът дава достъп до специална зала с места за отдих и пушене, избягване на тълпата и backstage снимки за спомен.

Информация за пътуването

http://dropsensei.com/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!