Eatbrain се присъединяват към '17 години HMSU'

Лейбълът ще участва в мащабното събитие с четирима артисти


Eatbrain за кратко време се превърнаха в любим лейбъл на огромна част от DnB феновете по света. Базираната в Будапеща организация се завърна гръмко през 2014-та година и в момента е синоним за качествен и (преди всичко) разнообразен Neurofunk. С участия на почти всички големи летни фестивали и с огромен списък от силни артисти (както ексклузивни, така и участващи само с издания), екипът на Eatbrain винаги знае какво харесват феновете и им го поднася по най-ексклузишният начин. 


Лейбълът  издава своето първо ЕР през 2011 година. В него участват създателят на организацията  - Jade, както и новозеландците State of Mind. След няколко успешни релийза, Eatbrain се губи от DnB картата. През 2014-та година лейбълът прави своеобразно завръщане с мощното LP "Тales of the Undead". В него участват редица силни изпълнители, сред които е и българинът L 33. Следват още няколко силни издания, за да се стигне до последното от тях - Gydra - Cyborg EPПрез годините за Eatbrain са издавали почти всички силни Neurofunk артисти: Jade, Mindscape, Black Sun Empire, State of Mind, Chris.SU, Billain, Telekinesis, Zombie Cats, Neonlight, MaztekBTK и други. Освен на утвърдени в бизнеса имена, лейбълът залага и на млади артисти, които бързо намират своя път до големия елит. Такива артисти са вече добре известните чехи A-Cray и Qo, както и L 33, Vidual, Kung, Gydra. Съвсем скоро Eatbrain ще издадат поредната си компилация Mirror Universe vol. 1, в която се очаква да участва огромна плеяда от мощни Neurofunk изпълнители. 


***

На 23-ти януари ще се проведе събитието по случай 17-тата годишнина от създаването на HMSU. Мероприятието ще се състои в четирите зали на Party Center 4km. Очаква се да се включат цели 7 международни артиста, както и голяма част от българските DnB и Bass изпълнители. Преди няколко седмици бе обявено, че едната от големите зали ще принадлежи за една вечер на Metalheadz, които ще имат присъствие с цели 3 проекта. Eatbrain се присъединяват към мащабното парти с  4-ма артиста и ще окупират другата от големите зали.

Metalheadz вече са идвали няколко пъти в страната. Миналата година лейбълът посети София като част от турнето си по повод 20-тата им годишнина. Мощната лондонска организация е била част и от състава на Horizon Festival, а артистите й са били част от много други парти-вечери, организирани както от HMSU, така и от други промоутъри. Eatbrain от своя страна никога не са присъствали като лейбъл на българска сцена. Въпреки, че е създадена в Будапеща, организацията направи своето дебютно парти на Балканския полуостров едва на 31-ви октомври в Нови Сад (по покана на Drop Sensei). 
Все още е прекалено рано да знаем с кои четирима артисти ще присъстват Eatbrain в София. Предполагаме, че в състава им ще пръстства името на сънародника ни L 33, но все още няма официална информация. Каквито и да са новостите около 17 години HMSU, Bass Blog ще ви държи в течение. Всяка обявена информация можете да намерите в нашето пълно отразяване, което за момента е в своя начален етап. 

Ще се постараем да направим интервю с Jade в следващите няколко седмици (или месеци). До тогава можете да препрочетете наши стари интервюта, които сме направили с артисти от Eatbrain главно за Let it Roll Summer:


****


EATBRAIN:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар