Chronic Vibez vs. Warfare Recordings @ Jazzmatazz (28.11, 22:00)


Както показва името им, Warfare Recordings са постоянно готови за сражения. След като бяха инициатори на четворния Battle of the Labels с участието на Druid, Grand Theft Audio и Metafiziq, момчетата вече са готови с плана на следващите си настъпателни действия. Този път техен "опонент" ще бъдат колегите им от Chronic Vibez. Във формат 3v3 двете организации ще премерят сили на 28-ми ноември. Бойното поле ще бъде Bar Jazzmatazz, а военните действия ще започнат в 22:00.

И двете организации ще бъдат представени от трима човека. За Warfare Recordings ще излязат тримата създатели на лейбъла: Faith, Techdown и Pandemic. От страна на Chronic Vibez ще видим дуото Krivak & Charoday, както и Fiks (който в случая е двоен агент, тъй като има участие и в Warfare) и Gomez.

Както знаете, Bar Jazzmatazz е с малък капацитет, а DnB партитата, провеждани там, винаги предизвикват огромен интерес. За да се разграничат феновете на двете организации от преминаващите сателити, които се възползват от музиката в заведението и правят оборот на близкия денонощен магазин, събитието ще бъде с платен вход на стойност 3 лева. Носете си личните документи, събитието е 18+!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!