Burg:B:as:s @ Alive Bar, Бургас (21.11, 22:30)


Екипът на Radio Bulldozer (излъчвано всеки петък между 19:00 и 21:00 в ефира на Радио "Бургас") продължава да разпространява силата на Bass музиката в югоизточния регион на България. Водещият D!MONO и ежемесечният му гост Daft Dub разнообразяват програмата на БНР в Бургас и околните градове, като ежеседмично представят своите селекции във воденото от тях предаване.

Вече няколко години Radio Buldozer прави редовни DnB партита в различни бургаски клубове. В началото на месеца (6-ти ноември) момчетата раздвижиха обстановката в Бар Без Име. В събота се очаква тяхното второ парти за месеца, домакин на което ще бъде Alive Bar. Зад пулта отново ще бъдат двамата добре познати в региона селектори D!MONO и Daft Dub, но този път към тях ще се присъедини и по-младият им колега от Бургас Глагол. Това ще е абсолютен дебют на изпълнителя пред публика. Подкрепян от двамата по-опитни артисти, младежът е готов да покаже, че югоизточната Bass сцена се развива в правилната посока и вече ражда своите млади таланти.

Съботното парти ще бъде "подгрято" в петък, чрез поредното издание на селекцията на Radio Bulldozer в ефира на Радио "Бургас" (92,5 FM, между 19:00 и 21:00). В предаването ще гостува младежът Глагол, който ще представи сет с любимата си музика, подплатен с няколко авторски парчета и ще разкаже за своята кариера и влечението си към Bass стиловете.

D!Mono
Facebook
Mixcloud

Daft Dub
Facebook
Mixcloud

Глагол
Soundcloud

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!